Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

So Gaya Yeh Jahan

Kétszer is megpróbáltam, de nem volt szívem végignézni. Mert annyira jók, ötletesek, mókásak ezek a Nautanki Saala dalbetétek, promók, hogy úgy vagyok vele, maradjon valami a filmre is, amit nem láttam még. A történet egy dolog, lepjenek meg vele, de ezek a képkockák, snittek is rászolgáltak arra, hogy ismeretlenként az ismeretlenbe vigyen el magával, éljen.

0 Tovább

What the hell?

Abhishek Bachcan a Nautanki Saala forgatásán járt, és maga is meglepődött, hogy hova is került. Amúgy cameozik egyet majd a filmben, feltűnik valahol valamiért, reméljük hosszabb ideig lesz jelen, de akár egy Draamebaaz dalbetétbe is simán el tudjuk képzelni. A rendezővel jól ismerik egymást, volt már közös munkájuk, 3 is, szóval nem meglepetés, hogy itt is láthatjuk. Az inkább, hogy nem ő lett a Nautanki Saala főszereplője, mikor eddig Rohan Sippy filmet nélküle el se tudtunk volna képzelni - ugyanis mindháromnak főszereplője volt. Izé, változnak az idők, változnak a korok.   

0 Tovább

Sapna Mera Toota

Semmi sem tökéletes. A Nautanki Saala filmzene korongja se az. Bár igaz, hogy eddig mindig odáig és Indiáig voltam vele, de, de azért jó, hogy ezek, a gyengébb kreditek is felszínre kerülnek. Miért?

Mert abból, hogy egy albumon teszem azt kilenc számból ötre twistelek, és annak a seggén tolom fel szivárványt konstans és mindig, bármikor, az nem jelenti azt, hogy ez egy valóban minden képzeletet felülmuló zenei tétel lett bw fronton és az idén. Nektek se jó, meg nekem se, mert elhiszem, hisszük, hogy több van benne, mint ami. 

Verdikt. A Sapna Mera Toota is bőven elmarad azoktól, akikről csupa jót és csupa szépet elhadartam már. Persze ettől vagy azoktól elvonatkoztatva, szó sincs arról, hogy valami förtelmesen vállalhatatlan muzsika született volna meg Kausar Munirtól, többek között RFAK előadásában. Nem-nem. Csak azt, annyit, hogy legközelebb a filmben találkozunk, addig és azután pedig not.

0 Tovább

How to make it: Dhak Dhak Karne Laga

Igaz, hogy dalremake, de ez ne zavarjon senkit. Egyáltalán de nem. Mert a Dhak Dhak a Nautanki Saalaban újjászületett. Így és ebben formában. Tessék csak. 

A zenefelelős Mickey ezt most kivételesen jól megálmodta. És Saba Azad hangjával sikerült is úgy megcsinálni, ahogy annál jobban nem nagyon lehetne igazán. Ezért taps.

De a táncos-betét se kérdez. Baromi sokat ad pluszba hozzá a zenéhez. Ami hát olyan elvárható sokszor, de nem mindig jön össze, itt pedig ez is megvan simán. Végigvigyorgom, mozgom, plébekelm, meg irigykedve nézem a szép lányokat, a fun fiúkat, az egész mókaságot, nagyon telibetalálták nekem.

Oké, ez csak egy ígykészült, de azt is marha vicces és élvezetes a maga műfajában - és még azon is túl. Nyugodt szívvel ajánlom, még meleg, iszkoljatok no.  

0 Tovább

Saadi Galli Aaja

Írta. Ayushmann Khurrana és Rochak Kohli. Megzenésítette. Ayushmann Khurrana és Rochak Kohli. Elénekli Ayushmann Khurrana - és Neeti Mohan. Erre mondják azt, ha egy üzlet beindul, és még virágzik is. Miért pontosan?

A tavalyi Pani Da Rang hatalmas sikere után - nálunk csak 2012 legjobb bw filmzenéje volt nem több, - a fiúk ott folytatják, ahol anno abbahagyták. A nyerő recepten se változtattak sokat, ahogy azt az első bekezdésben írtam. Hiszen ugyanazzal a felállással, egy plusz énekessel kiegészülve voltunk kiéhezve arra, hogy másodszor is meglepjenek minket most. Ami egyelőre sikerült, részben, meg nem is.

A Nautanki Saalahoz írt legújabb, szerzett muzsikájuk a Saadi Galli Aaaja első fülre nehezen adja meg magát. De sokadik visszahallgatásra is az az érzésem, hogy jójó, de azért minden évben nem terem filmfare a bokorban. Nem is fog idén neki. Persze ettől még ez egy klassz kellemes kis dal, egy vagy két vagy zéró díj nem változtat ezen. Na ugye. És van annyira fülbarát, mint a Pani Da volt, de azért azt előre bocsátom, hogy nem előzi be, személyre szabottan legalábbis.

Ami viszont vitathatatlan, hogy az eddig kikerült NS dalbetét, filmzene promók egytől-egyig simán vállalhatóak, átlagon felüliek, mitöbb szerethetőek. Ha úgy tetszik, imádnivalóak. A Mera Mann (már megy a plágiumozás Rybak egyik dalával pedálozva, szerintem bullshit) vállmegvonogatása, a Dhak Dhak írtó dallam és koreotapadása mellé jól beillik a sorba a Saadi Galli is, a maga romantikusos, szerelmeses képkockáival. Első lennék, jegyet vennék, nagyon nézős lesz a NS. Idevele.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek