A idei Pani Da Rang, tessék, Ayushmanntól a Nautanki Saala egyik filmzenéjeként megremikszelve Dj Chetas szakértelmével. Aha. Van ember, aki ezek után se nyomott rá még a playre. Borzasztó.

Persze sokkal inkább érdekel az mindenkit, hogy most jobb vagy rosszabb a Pani Da Rangnal. Egyáltalán Ayushmann jól kukázott e a főiskolás dalai közül, megint? A válasz egészen jól. De az igazat megvallva nem hiszem, hogy ezért most díjözön lenne a jutalma (#whoknows). Már csak azért se, mert a meglepetés ereje már nem erő többé, hogy csak egyet említsek. Mostanra már tisztában vagyunk vele, hogy Ayushmann tud. Ergó itt se kreált szart, sőt.

Bár első fülre nem lett az enyém, sokadszorra adta meg magát - az original és ez is, de mire posztolom már nincs olyan zene, ami az utóbbi két napban többet szólt volna ennél. Rongyosra lett hallgatva na. Egyetlen egy bökkenője az, hogy a Nautanki Saala soundtracken van még kapásból 3 muzsika, ami hasonló szinten mozog vele együtt. Kvázi van olyan jó, mint ez.

Azt hiszem a dalbetétek, és maga a film mondja ki majd a végső szót. Addig felesleges matekozni ezen, de az szinte biztos, hogy elég formásra, pacekra lett elkészítve a NS filmzene korong. Mindenkinek ajánlom legalább egyszeri meghallgatásra. Fura, nem kimondottan bw hétköznapi zenehangulatú az egész. Azért a Kai Po Che OST-et nem éri fel, de bejövös.