Az első darbetét promó óta motoszkál bennem az, hogy Mahesh és Pooja Bhatt a Jism 2-vel úgy hozza el az erotikus mozit, mint műfajt az indiai mozikba, ahogy azt előtte, előttük senki nem tette (vagy talán nem merte megtenni).

Régen erre persze lehetőség, esély sem lett volna, oké, de ma már azért túl vagyunk több tabumegdöntésen is a képkockákon, a(z india) mozikban (melegek, spermák, csók, ágyjelenetek ecete ecete), készültek erotikus thrillerek, ergó várható volt, hogy lassan következni fog egy ilyen is a sorban.

Az már más kérdés, hogy ehhez egy Sunny Leone kellett, mert egy mai színésznő (nem pornó) aligha vállalta volna el azt, amit ő simán. Ettől még nem feltétlenül rossz az amit csinál, és élből pornó az, ami majd lesz a végeredmény (ahogy azt a sok okos tudja jó előre).

Bár az is kétségtelen, hogy igazán forró jelenetekkel lesz telipakolva a Jism 2 (a promó is árilkodik), de hát a műfaj akinek nem inge inkább ne vegye magára. Ha meg véletlenül melegebbet akar, vagy többet, annak már máshol kell Sunny Leonet néznie. Ez annyi lesz amennyi.

Végezetül pedig nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Yeh Kasoor messze nem a legjobb Jism 2 filmzene alapanyag, de azért hallgatnivaló jóság.