A Jism 2 NEM pornófilm - állítja Mahesh Bhatt, a producer. Szerinte inkább konzervatív és hagyományos mozi lesz, már csak a sztoriból kiindulva. Hiszen leegyszerűsítve arról fog szólni, hogy egy pornósztárnak (jelen esetünkben Sunny Leone) is van, lehet szíve. Lehetnek érzelmei, sőt ki nem mondott vágyai, hogy szeressék, megtalálja az igaz valódi szerelmet, szeretetet. Aha. Akinek tehát arany szíve is van, meg bűnei, ahogy mindenkinek.  

MB azt is elmondta, hogy az érzelmekben (az érzelmi hányados) fog igazán nagyban különbözni az eddigi készült, látott bw erotikus thrillerektől a Jism 2. Szereti is úgy reklámozni, mint valami egészen új műfaj megszületésének kezdetét. Erről írtam is az egyik dalpromónál. Van is benne valami. Hiszen pornósztár nem sokszor szerepelt eddig bw filmekben. De nyilván Makesh nem erre gondolt. Hanem arra, ahogy bemutatja, mert eddig így nem mutatta be senki. 

Elmesélték már több ruhával, kissek nélkül, kevésbé bevállalósan. Mégis csak ez bw. Vagyis volt. Hiszen Bhattek a fejükbe vették (rímel), hogy változtatnak ezen. Kilővik a sztereotipiákat, és egy ilyet filmeznek az ágyban. Ehhez persze kellett Sunny Leone is, meg a többi már inkább férfi színész. A zene többnyire rendben van, a történet söralátétre való, de mégis nem mindennap látunk egy pornósztárt (bw) filmben pornósztárt alakítani, így ki nem hagynánk semmi esetre sem. Premier: augusztus 3.