Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Shake That Booty

Csak mert nem minden Sunny Leone dalbetét kontent arany és fénylik az idén. 

 "Now Twerk Twerk Twerk Twerk
 Twerk Twerk Twerk Twerk
 Now Twerk Twerk Twerk Twerk
 Twerk Twerk Twerk Twerk" 

Habár ez nem rajta ment el. Még kevesebb ruhával se tudná elvonni a figyelmünket a szerencsétlen dalszövegről, és még gyárszosabb Mika Singh (kicsit szánalom, ahogy lemegy yoyo szintre, és próbál úgy tenni, mintha) szerzeményről. Amit még véletlenül sem nevezhetünk dalnak, inkább csak valaminek.

Egyébiránt a Balwinder Singh Famous Ho Gaya c. filmhez készült a Shake That Booty, és ha van Isten, akkor többet már nem kell hallanom. Tömegoszlatásos vonzereje van.

0 Tovább

Pink lips teaser

Elég karcsú. Már ami a másodperceket illeti, hiszen kevesebb, mint fél perc az összidő. Jóllehet elődalelőzetes mivolta erre predesztinálja. Csak hát ki ne szeretné már látni az MBA legújabb slágerével aláfestve a Hate Story 2 tételezését Sunny Leonnenal az élen.

És akkor jöjjön a nagy kérdés: vajon bejön a dupla a kollégáknak, és érdemes volt újra elsütni azt, ami egyszer már megrengette idén bw-ot? 

Nagyon számoljuk már vissza a napokat... a vb döntő ehhez képest smafu.

0 Tovább

Saree Wali Girl

Úgy tartja a mondás: ha nem tudod szavakkal kifejezni, amit akarsz, akkor inkább mutasd. Hát most legyen a mind a kettő, egyszerre. Mi most a legújabb punjabi nótát választottuk a májusi szakítós himnusznak. A gifek pedig ennek örömére szólnak, még ha nem is én vettem meg, csak álmodtam róla, hogy egy szép nap majd az enyém lesz. Hát be kell érnem a Saree Wali Girl c. dallal. Lássuk.
Már megint ez a Sunny Leone. Nem mintha ő énekelne. Az Girik Aman feladata. 
Milyen autó ez? És hol vagyunk pontosan? Utálom, de valakinek bejött az élet.
Na jó, a punjabi popszakma éppen kivétel, és nem senkiháziak kezében van. 
Te, ez a dallam tapad. Száriváligörl meg minden. A punjabi ritmusok a véremig hatolnak.  
Inkább fel is teszem a napszemüvegem, ne hogy valaki is lássa, de ez tetszik. Duruzsolom.
A fene vigye el, de már a lábam is megmozdult rá, lépnem is kell kettőt balra, itt se vagyok.
Még jó, hogy ez a zene nem pornó lett. Elég gáz lenne úgy. Már ötödszörre nézem vissza, ez ott bukás. 
A közönség a szomszéd. Lufik nincsenek, de érzem, hogy ők is megszerették már ezt a dalt legbelül.
És tudom ti is azt gondoljátok, amit én. Azt igen. Hallgassuk meg még 1x. Fiatal az éjszaka!

0 Tovább

Táncolj Sunny, táncolj!

Priyanka Chopra mellett Sunny Leone is készül egy item songgal a Shootout at Wadalaba. Forgatják is már, van képünk hozzá.

Ki tudja, lehet jobb lesz a Bablinal! Ha igen, akkor fogok a legjobban röhögni. Ha nem, akkor meg kettőből semmi lesz a végeredmény, ami valljuk be elég nagy égés lenne a filmre nézve, hogy mennyire bevállalták (Prit és őt) és aztán minek. Kidobtak csomó pénzt az ablakon, bár Sunny lehet ingyért is igent mondott, haha. Benne van ez is, de az is. Yep. 

0 Tovább

Sunny Leone SAW item numbere készül

Jól tudjátok, sokszor leírtam már mi a véleményem a mostani tételekről. És akkor jön egy ilyen. Gondolhatjátok is mit mondtam akkor, amikor megláttam. Wadafak. Pontosan ezt.  

Amúgy nincs semmi bajunk a pornószínésznővel, és akár még frankón is elsülhet ez, a Shootout at Wadalaba tervezett item song-ja. Úgy legyen, yep. De ebben a szent minutumban kevés esélyt látok rá. Talán egy jó zene aláfelémellé az, ami életeket mentene, aranyat érne.

De a legújabb hírek szerint nem csak ő lesz item lédi, lesz az egyedüli a SAW-ban, hanem még Priyanka Chopraval is készülne egy ide, akinek korábban nem volt egy se (SL-nak se, más tészta). Itt debütálna, jól meg is fizetnék (Rs 2.8.) érte, szóval hülye lesz nemet mondani. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek