Bejoy Nambiar a szuper Shaitannal elérte azt, hogy figyeljünk rá. Tényleg mindenre, ami vele, hozzá kapcsolatos. Így is tettünk. Hisz korábban írtunk arról, hogy belefogott egy új filmprojektbe, a Davidbe. Amihez csaknem sikerült lead actort találnia. Vagyis ez így nem igaz, mert volt, aki elvállalta, igent mondott rá, de oszt visszamondta. Meg ugye a rendező álma volt SRK, nagyon akarta, de hát nem jött össze végül az se.

Ezen események láttán nem csoda, hogy már majdnem lemondtunk arról, hogy valami nagy, valaki híres fog játszani a második filmjében. Amikor a héten megjelent, hogy Shahid Kapoor elfogadta a felkérést. Tehát látni fogjuk majd itt, pontosan ebben a darabban. Ejha. Talán még maga BN is nehezen hiszi el. A low budget, noname színészekkel operáló, bwmentes Shaitan és annak kis sikere után mindenképpen nagy eredmény egy Kapoor megszerzése és leszerződtetése. Ezt egyébként maga az actor is megerősítette, szóval háleluja. Éljen.

Van azonban még valami a David körül, ami egyelőre csak pletyka, de erősen cikkeznek róla. Arról, hogy a filmhez a zenét nem más, mint Anirudh Ravichander szerzi majd. Akinek a zseniális tamil Moonu (3) filmzenei korongot is köszönhetjük. Eszméletlen a csávó, és milyen fiatal még. Mit lehet ehhez szólni? Egy Bejoy-Shahid-Anirudh hármas ölni tudna, epik lenne, de nagyon. Várjuk a további híreket. Reméljük legközelebb pont kerül akkor a zenei rendező személyére is, és már a forgatásról jelentkezünk képekben.