Azt már minden 40+ bw férfi színész a fejébe véste, szomorúan és de tudomásul vette, hogy neki már semmi esélye sincs Shraddha Kapoornál, legalábbis arra, hogy egyszer valamikor még az életben, a pályafutása során vele együtt szerepeljen onscreen. :(

Viszont jó hír lehet valakinek, valakiknek, hogy a legújabb hírek szerint az ifjú szépséges színésznőnknek sokkal inkább jönnek be a 30 körüliek, meg azok, akiknek a neve Sahiddal kezdődik. És aztán Kapoorral végződik. Na ki ismert magára fiúk?

Szóval Shahid Kapoor a szerencsés flótás, aki lassan elmondhatja azt magáról, hogy nem egy (Milan Talkies), hanem mindjárt két filmben is partnere lesz ennek a csípős szájú, és ígéretes tehetségű lédinek, akit tényleg nehéz kiismerni, megérteni vagy követni olykor már. Úgy, mint a nőket, általában, yep.

De persze ez még nem hivatalos. Egyelőre csak bwban pletykálják a reggeli kávé mellett, hogy Vishal Bhardwaj legújabb filmjének, a Hydernek, ami egy Hamlet (wtf) adaptáció lenne, és Kasmírban játszódna, ezzel a párossal, a Shraddhaval és Shahiddal az élen vágnának neki okosan. A Shahid féle az ofisöl, ő már aláírt, a Kaminey után tehát újra együtt dolgoznak, csak a női szerepre nincs még meg aláírás. Tabut is írják, de őt inkább mellékre.

Amúgy nem lenne rossz idea. De egymás után kettő már uncsi.  Shraddhat szívesebben megnézném más színész oldalán is. Ha mégse, akkor az éljen az ifjú pár, akarom mondani páratlan jodi, akikkel egyébként különösen szeret kémiázgatni Vishal, ha arra kerülne a sor.