Mert Kiran Kamath tudja, hogy mit fogsz hallgatni a jövő héten. Ezt.

Az indiai mashup nagykövete egyébként két éve pont a valentin napra készített és időzített referenicájával robbant be a piacra (nálam legalábbis), amit talán azóta se sikerült nagyon megugrania. Egy etalon volt, amiben tényleg minden dal a helyére került, passzolt, és működött. Olyan, ami a mai napig is szívesen visszahallgatható, legyen szó bármelyik napról.

Most viszont az egyre közeledő Valentin nap alkalmából Kiran újra ott találta magát a mashup készítő programja előtt, hogy egy olyan terméket mixeljen agyonra, amiben az egy ütemre jutó szívecskék, romantikus sorok meg a <3<3<3 előfordulási esélye a legnagyobb. És ahol nem kell az ötödik karikát odaphotosoppolni a négy mellé, mintha ott lenne, mert az jön magától. Úgy sikerül, ahogy az természetes.

És hát sikerült is. Nem azt mondom, hogy kenterbe veri azt a bizonyos 2012-est, de közel van hozzá, eléggé eltalálta. Ami meglepő is lehet, azok után, amit tavaly összeszakmázott, az nem az ő éve volt. Viszont az idei eddig az, mintha újévi fogadalmat tett volna. De jó is, jól is tette. Mert ez így win-win.     

u.i.: Loves make life live.