Kareena Kapoornak, a Heroinenak még egy (lesz az kettő is) item number is kijár. Mégpedig a saját filmjében fog az acting mellett ilyen szerepkörben is feltűnni. Ez azért nekem valahol furcsa. Hiszen sokáig hittem azt, hogy az IN egy olyan intézmény, dolog, ami csak úgy működhet egy filmen belül, ha abban a lány (az item girl), aki táncol nem és nem a cast szerves tagja. Egyáltalán nem. Pedig, de, lehet. 

Persze ez nem új, erre anno is voltak húzások, nem Kareena találta fel hirtelen az indai viaszt. Csak sokszor, amikor ilyennel találkozom, már magam sem tudom hovatenni, komolyan venni a tételezést. Nem látni benne semmi rendszert, csak random jön, már nem is random lányokkal. Ez is a része, hozzátartozik, szó se róla - bwhoz. Viszont, ha a színész így is-úgy is táncol a filmjében, hello ez itt bw, akkor miért kéne ezt külön speckónak kezelni. Valaki biztos tudja erre is a választ. Ne hallgassa el.    

De térjünk vissza Bebo különszámára. Mert ehhez kaptunk most ropogós-friss-hamuba sült képanyagot. Nézegessük. Nem egy Sheila vagy Chameli, valahol a kettő között van. Azonban az egyértelműen látszik, hogy valamelyik nagyon akar lenni. Hihetetlen is, hogy a Sheilat, vagy a Chamelit, magyarán Katrinat senki se tudja az item girl királyságosságától megfosztani. Pedig mennyire szeretnék, gondolom. Ennek a Halkat Jawaaninak is titkon ez a célja. Meg Bebonak. Akit én biza nem találok olyan hűde szépségnek, most üssetek. Itt sem sikerült levennie a lábamról. De azt mondjátok várjuk ki mi lesz a vége. Oké, várjuk. - a képre kattintva még több és még több kép lesz a tied, ha szeretnéd.