Az egyik legrangosabb, legnagyobb indiai díjkiosztót, az IIFA-t (a tizenharmadikat) rendezik meg a víkenden, mégpedig Szingapúrban.

A jelöltekről írtunk, azóta pedig már nyertesekről is tudunk beszámolni. A ún. népszerű kategóriával (ahol a közönség szavazatai számítanak) ellentétben ugyanis a szakma már odaítélte a szerintük legjobb sminkes, koreográfia, operatőr, vágó, akciórendező, látvány, vizuális effektek, kosztüm, dialog, hangmérnök (van még több is) kategória díjait. És ezt még nyilvánosságra is hozta. Győztesek tehát már győztesek, vannak, de a díjaikat ugyanúgy megkapják ott a gálán, csak ők már úgy mennek oda, hogy tudják nyertek.

Egyébként amit tudunk az idei IIFA-ról. Az az, hogy Shahid és Farhan fog hostolni, lesznek majd co-hostok is, és persze performanszok. Fellép az est folyamán: PC, Shahid Kapoor, Sonakshi Sinha, Bipasha Basu és Ranbir Kapoor is. Meg sokan mások.

A hivatalos honlapon végig lehet szambázni, hogy éppen mi történik. Az opening ceremony ezek szerint - videk is alátámasztják - megvolt már, és ahogy említettem világpremierben érkezik még ma, éppen most a Shanghai. De jó is lenne ott lenni, eh. A gálára vasárnap este kerül sor (bár az az idő nem ez az idő), hozzáteszem akkor ott, amit ha minden igaz nem közvetít senki és semmi élőben. De komolyan cáfoljatok rám.

Erről ennyit. Legközelebb már a további győztesekkel és magával a 'sóval' jelentkezünk. Hajrá midnenkinek, de a ZNMD-nak főként.