Azt hittétek ez is csak díjátadó, olyan mint többi! Hát nem. Az IIFA sokkal több. Amit az alábbi epikus pr videó is alátámaszt. Amúgy nem a legjobb, ha már itt tartunk. Nálam a Filmfare az etalon. Az IIFA nyomába sem érhet (oké a kettő más-más).

De mégis az egyetlen dolog amiért kiemelt figyelmet kell fordítani rá, minden egyes évben, az nem azért van, mert ez a legutolsó awards mindközül, hanem mert ez határon túli, nem áll meg az országon belül, hanem megfogja a maga nagy cókmókját és meg se áll egy adott országig, hogy ott rendezhesse le, amit akar.

Ez egyben pikantéria, show, marketing, üzlet, aminek nyilván azok az emberek örülnek főként, ahol és amelyik országban aztán tényleg lebonyolításra kerül ez a történet.

Járt is már elég sok helyen az IIFA. De most idén, először, az USA-ba látogat el. Floridába, Tampa Baybe fognak elszabadulni a bw indulatok. Vagy már el is szabadultak, hiszen időközben kezdetét is vette. Aki ott lakik, ott van, és ezt nézi, még látja is, hát annak sok jót nem tudok kívánni. Csak egyet, hogy valamikor azért hozzánk is, vagy közelbe eljusson majda a nemcsak díjkiosztó.

Persze ha valami érdekes történik, beszámolunk róla. A videót meg köszönjük innen is f3co-nak.