A Race 2 azt nyújtja, amit ígér: szokatlan castot, egzotikus helyszíneket, autókat, boom goes the dynamite pillanatok sorát, bosszút, vágyakat, szerelmet, sok jó zenét, na meg egy kis izgalmat, már amit a történetből ki lehet facsarni.

Írta ezt valaki dióhéjba a megjelenést követően (tegnapi premierre való tekintettel) a Race folytatásra. Ami mondhatni pozítiv, három pont az ötből, habár ettől eltekintve bőven vannak negatív kritikák is rá. De igazából ezen se lehet meglepődni. Az Abbas-Mustan tesók filmjei már csak ilyenek. Kicsit bé, de az övék. És akik szeretik, meg a Race első részét szerették, azok ezt is fogják. Ennyire egyszerű ez. Nem kell világmegváltást várni, és jó lesz az.

Bár mi így is meg úgy is várjuk, mondhat akárki bármit. Addig meg lássuk hogyankészült az év egyik leghangosabb, karcosabb, nézettebb dalbetétje a bícsen. Amiből kiderül, hogy miért is tartják meg a partyt, ki mennyire élvezte a forgatást, vette jól az akadályokat, tanulta meg a koreot könnyen-gyorsan, sötöbö. Hajtás utána.