Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Party On My Mind

A Race 2 azt nyújtja, amit ígér: szokatlan castot, egzotikus helyszíneket, autókat, boom goes the dynamite pillanatok sorát, bosszút, vágyakat, szerelmet, sok jó zenét, na meg egy kis izgalmat, már amit a történetből ki lehet facsarni.

Írta ezt valaki dióhéjba a megjelenést követően (tegnapi premierre való tekintettel) a Race folytatásra. Ami mondhatni pozítiv, három pont az ötből, habár ettől eltekintve bőven vannak negatív kritikák is rá. De igazából ezen se lehet meglepődni. Az Abbas-Mustan tesók filmjei már csak ilyenek. Kicsit bé, de az övék. És akik szeretik, meg a Race első részét szerették, azok ezt is fogják. Ennyire egyszerű ez. Nem kell világmegváltást várni, és jó lesz az.

Bár mi így is meg úgy is várjuk, mondhat akárki bármit. Addig meg lássuk hogyankészült az év egyik leghangosabb, karcosabb, nézettebb dalbetétje a bícsen. Amiből kiderül, hogy miért is tartják meg a partyt, ki mennyire élvezte a forgatást, vette jól az akadályokat, tanulta meg a koreot könnyen-gyorsan, sötöbö. Hajtás utána. 

0 Tovább

Nyugdíjas klub

Az eddig is kristálytiszta volt, hogy nem aprópénzből forgatták le a Race 2-t. Elég csak az előzetest, a dalbetéteket nézni. De ha efelől valakinek még kétségei voltak, akkor most itt ez a kép is az öregekkel, Vinod ügynökkel, Tom Cruise barijával, akik a forgatáson lazultak el minden bizonnyal nem egy 2* körülmények között. Ilyenkor jó bw színésznek lenni, gondolhatják is magukban, meg én is.

0 Tovább

De Race 2 mesáp már van

Szoktam mondani, hogy jó zenéknek csak jó mashup lehet a vége. Na itt ez most megdőlni látszik. Picit, nem nagyon. Mert tényleg furán veszi ki magát, hogy ezek külön-külön mind fantasztikus zenék Pritamtól, de együttműködni valahogy mégse tudnak. What the hell?

Be kell ismerni, hogy nem lett olyan jó, mint amilyenre hivatott lenne valójában. Egy SOTY, vagy egy Cocktail zenemaszalázáshoz nem ér fel. Azt hiszem a hiba oka ott keresendő, vagy abban, aki összeütötte, a felelős ezért. Amit meg pont nem tudunk most, hogy ki is az. De azért hallgatható, csak inkább választom a soundtracket először és ezt utána. 

0 Tovább

A versenyzők már felkészültek

Indulhat a verseny. Még nem, nem, de hamarosan kialszanak a lámpák és majd akkor. Addig még megy a promotálás ezerrel. Most éppen a #teamrace Dubaiozik. Miértne? Eléggé szép felvevőpiaca lett itt bwnak. Felfutott, és talán még nézik is a mozikat, kitudja. Amúgy pont ma olvastam a filmről, hogy több mint 50 országban(!) mutatják be, váo. Már Marokkóban, a Maldív-szigeteken, vagy Vietnámban is lehetőség lesz Race folytatást nézni. Természetesen hazánk nem játszik, majd egyszer. Ne is foglalkozzunk vele. Inkább nézzük ezt az igen jól eltalált és sikerült képet, arról, ahogy jönnek a versenyzők libasorba.   

0 Tovább

Allah Duhai Hai

A Race 2 filmzenék jók, már csak a filmnek kell bizonyítania. Pritam kitett magáért. Jobban, mint egy éve, amikor a Players koronggal felsült. És akkor még a rendező tesók (Abbas-Mustan) sem alkottak maradandót, hogy finoman fogalmazzak. Pedig most is rajtuk a világ meg India szeme, hogy sikerül-e. Az első rész után, arra emlékezve tipikus Bé film lesz, ha azt a szintet üti, nincs és nem lesz harag. Máskülönben, ismerve már a zenéket csalódásba megy át.

A zenéről is valamit.

Az Allah Duhai Hai megint. Megint, mert a Race fanoknak nem kell nagyon bemutatni. Ez főzene, a himnusza a franchisenak. Az első még másként festett zeneileg és a betétet tekintve. De ez már 2013. Sok év eltelt azóta. Pritam fel is turbozta hangban, és akkor a látottakról ne is beszéljek. Csillogó csillagsávos csoda. Nagyon nem érdemes ragozni, meg elrontani is lehetetlen... lett volna. Nem is sikerült sehogyan. Tetszik. Ahogy az összes filmzene. A Party On My Mind és a Lat Lag Gayee évzenébb. De azért ez is is olyan, amiért mennék moziba rá, és el is hiszem, hogy január végén sokan, indiaiak meg is teszik majd jól helyettem. 

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek