Csak hogy tisztázzuk, ha a Saree Ke Fall Se nem lenne, akkor a Gori Tere Pyaar Mein általam egyszerűen csak leitemnumberezett dalbetétje: a Dhat Teri Ki lenne az utóbbi idők hónap legnagyobb slágere. Meg évzenéje. És akkor a Ram Leela (aminek már megint új címe van, őrület) Nagada Sang Dholja mindkettőt üti.  

Persze így is vígan megférnek egymás mellett, hisz míg az egy puritán konvencionális desi muzsika, addig ez partyállat himnusz, a rosszfiúk indulója lett szerte a nagy világban. Amikor amit, ami kell, meg amilyen kedv van, jöhet, idevele, bármelyik is legyen az, csak legyen.

És mivel tegnap az R Rajkumar dalbetétjét már körberajongtuk, így most a Dhat Teri Ki a soros. Ő is megkapja maga ígykészültjét. Irány a Hard Rock Cafe, a tanító Remo, aki bemutatkozik Imran, aki pedig közreműködik eyecandy és más egyéb szerepkörben: Esha Gupta.

Nekem meg megint táncolhatnékom lett, és ebben még az sem zavar, hogy hát az ass-t kisípolják már a refrénben... de no para, képzeljük, vagy inkább plébekeljük oda.