1) Aamir Khan még akár egy Oscar-díjas rendezővel és producerrel is dolgozhat együtt a jövőben. A bw színész a hírek szerint Cédomir Kolar Tigres című filmjében szerepelhet majd. Ahol az említett produceren kívül Danis Tanovic lesz a rendező, akinek a Senki földjét díjazták aranyszoborral még kilenc évvel ezelőtt. Akkor, pont akkor, amikor a Lagaan is versenyben volt (ugyanabban a kategóriában voltak), egyedüli bw filmként, Aamir Khannal a főszerepben. Azóta többször is találkozott a filmcsillag és a producer, bár elmondásuk szerint soha nem beszéltek konkrét filmtervekről. De azért az sokat sejtető, hogy a Tigerst Indiába is elvinnék, nem bemutatni, hanem már forgatás okán.

2) "On my way to the first day of shoot for krrish!" Vivek Oberoi mikroblog üzenete azt jelenti, hogy a Krrish sequelt érintő előzetesen szeptemberre beígért forgatási munkálatok pár hónapnyi csúszás után most kezdődtek el igazán. A színész, aki állítólag a rossz arcot, a gazembert fogja alakítani még egyedül vág neki az első (hó)napoknak, hiszen Hrithik Roshan betegsége miatt csak később csatlakozik a forgatáshoz. A filmben, ami scifi lesz, és Rakesh Rohan rendezése, még Priyanka Chopra és Kangana Raut is feltűnik majd.

3) Aanand L Rai nem csak folytatja a Tanu Weds Manut, ahogy arra utaltam és számítani lehetett, hanem a jövőben még egy második filmprojekttel is érkezik, ami zsírúj lesz és a Raanjhana címet viseli. A web úgy tudja, hogy ennek a főszerepére Shahid Kapoort nézte ki magának a ALR, aki majd meg fog felelni annak a bájos-fiús karakternek, aki körül forogni fog a sztori. A női oldalon azonban még semmi sem biztos. Sokak szerint Kangna, aki látható lesz majd a TWM folytatásában (Londonba mennek) itt is feltűnhet, csak Shahid párjaként. Egyébként mindkét film szkriptkidolgozós fázisban tart, minden csak a véglegesítés után derül ki. 

4) Akshay Kumar nyilatkozott a napokban arról, hogy mennyire igen vagy mennyire nem lesz elfoglalva filmekkel a jövőre nézve. Azt mondta pl, hogy a Namastey London és a Singh is Kinng (mindkettő sikeres volt) folytatásokról hiába cikkeznek mindenhol, mert ha nem lesz jó, nem adnak a kezébe egy jó szkriptet, akkor se hogy se lesz azokból semmi, csak ígéret. Amit azonban igazán szeretne megcsinálni, az egy Bad Boys 2 remake Ajay Devgannal, bár itt sincs semmi konkrétum. De várja nagyon az Once Upon a Time in Mumbai kettőt, ahol alvilági figurát alakíthat, amire eddig nem igen volt alkalma.  

5) A 3 Idiots Hollywoodba megy. A méltán népszerű, sikeres 2009-es film készítői tárgyalnak hw és olasz stúdiókkal a remake tervekről. De szó van egy kínai változatról, feldolgozásról is. Ez utóbbi nem nagyon meglepő, hiszen elég szép számban mutatták be ott a filmet és jól is termelt a kasszáknál. Úgy gondolom a 3 Idiots pontosan olyan, amihez bátran lehetne hozzányúlni, bárkinek. Másrészről meg megmutatná, hogy nem csak bw vesz ötletet más nemzet filmalkotásaiból, hel-lo előítélet.

6) Végezetül egy szomorú hír. Dev Anand nincs többé. Az indiai színész, rendező, író, producer három nappal ezelőtt hunyt el. 88 éves volt. Dev 65 éves filmes pályafutása alatt 114 hindi filmet készített, olyanokkal a soraiban, mint a The Guide éppen, amit egyesek 30-szor is képesek voltak megnézni. RIP. Egy legendával kevesebb.