Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor Sallu bedobja a törülközőt, jön Aamir

Ha valami színészérdekelt, rokon tart esküvőt akármikor az életben, akkor biztosan megáll az élet meg az idő bwban. Fakt.

Így volt ez most, Arpita Khan esküvőjén is. Mert aki csak tehette, vagy meghívták nem maradt le erről az eventről. Hydebarad pedig pár napig hírességek mekkája lett.

Akik aztán nem csak puszta jelenlétükkel emelték az esküvő est színvonalát, hanem kivették a részüket. Az alábbi videó pl azt rögzítette, amikor Salman Khan már nem bírja cérnával, jön Aamir Khan és a Jumme Ki Raatra, amit Mika szingel, annyit táncol, és olyat, amit tőle még soha se de nem láthattunk. 

Mi szóltunk. De reméljük lesz ez több is.

 

0 Tovább

És jönjön a Satyamev Jayate 2

Ha trollkodni akarnánk, vagy mindenáron tűt keresni a szénakazalban, akkor azt mondanánk, hogy a Satyamev Jayate semmi másból nem áll, csak abból, hogy Aamir Khan zabál, majd sír, majd nassol, majd krokodilkönnyezik, majd ugyanezt végtelenítve sok részen keresztül. De mivel mi alapvetően hiszünk benne, neki, és teljesen osztjuk a nézeteit, bírjuk nagyon (bár ez azt jelenti, hogy most egy ideig megint nem forgat filmet, #sadpanda), nem mellesleg tényleg olyat tett az első évaddal, amit Indiában addig senki nem mert, így igazából annyit sírhat és ehet, amennyit akarhat. És fog is amennyit, mert jön a népszerű tévés 'based on true story in India' showjának folytatása. Következik, következzék a második felvonás. Ahhoz meg az első felvezetés promó formájában (amit mond). Jai Ho!

0 Tovább

Big Aamir

Túl sok már a zsenialitás mértéke ezen a képen, hogy el nem fér meg olyan nincs, de mégis annyira hidegkirázósan jó nézni. Azt, ahogy bw ikonikus alakjai: Amitabh Bachchan és Aamir Khan egymással szemben állnak, dumcsiznak, vágerá, vágerá, és adják a mának, a holnapnak, a hónapnak a levakarhatatlan epikusságot, édességet, amit zabálni lehet, pedig még csak nem is egy filmből való a jelenet, hanem Big B tv showjából, a KBC-ből. El-olvadok. FANtasziktus.

0 Tovább

Dhoom 3 poszter

Így ennyire még soha nem jöttem zavarba csupasz férfi háttól, mint akkor amikor először megláttam a karácsonyra érkező Dhoom folytatás legelső (mozgó) poszterét. Sőt még egy Oh my fucking God is kicsúszott a kikerekedett szemeim társaságában.

Ergó nem tudtam hova-tovább türtőztetni magam már, elöjött belőlem is, feltörtek a régi emlékek, a franchise végigfutott rajtam, epik libabőrös lettem. Pedig ez csak egy poszter, gyerekek.

De ha már ennyire mondjátok, akkor is a sötét lovagé ehhez képest egy nyuszifüle. Ugyanis a denevérember közelébe se érhet Aamir Khannak, akin lehet hogy olyan ruha nincs, de kalap az van feljebb, így nyerő választás, kellő viselet ez annak, aki egy Dhoomban szerepelni akar már.

Arra pedig gondolni se merek, hogy a legutóbbi Hrithikes rész után hét évvel most mit is találtak ki a készítők. És ez csak jó lehet. Nekünk és nekik is az. Nyilván lesz Dhoooooooooooooooooooooooooooo­ooom machaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee­eee, valahogy így, de biztosra veszem, hogy azért olyan irányt is vesznek majd a dhoom fejlemények, amire talán számítani se lehet, éppen Aamir miatt. 

Áppá, tudom mit kérek már karácsonyra!

0 Tovább

Aamir, Time, 100

Az amerikai Time magazin szokása szerint (10 éve már) összebrainstormingolta a világ 100 legbefolyásosabb emberét, majd listázta, közzétette. És aztán mindenki erről beszélt.

Az idei különleges kiadás hétféle címlappal jelent meg. És érdekesség, itt jön a képbe bw, hogy az egyiken Aamir Khan feszít, a kedvenc bw színészünk. Ez azért erősen kurvajó dolog. A választás persze nem véletlen, elsősorban a tévé showja a Satyamev Jayate miatt érdemelte ki.  Ahol, ahogy írják is, Indiát India legmélyebb, eltitkolt, társadalmi és más gondjaival, problémáival szembesítette. Nem akart megoldásokat találni ezekre, inkább feltette azokat a kérdéseket, amiket addig senki nem mert feltenni. Amiért riszpekt.

És mindehhez teszem hozzá halkan, hogy jövőre folytatja is, jön a második évad. Ez a címlap meg, hogy itt van ő, gyönyörű.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek