Így ennyire még soha nem jöttem zavarba csupasz férfi háttól, mint akkor amikor először megláttam a karácsonyra érkező Dhoom folytatás legelső (mozgó) poszterét. Sőt még egy Oh my fucking God is kicsúszott a kikerekedett szemeim társaságában.

Ergó nem tudtam hova-tovább türtőztetni magam már, elöjött belőlem is, feltörtek a régi emlékek, a franchise végigfutott rajtam, epik libabőrös lettem. Pedig ez csak egy poszter, gyerekek.

De ha már ennyire mondjátok, akkor is a sötét lovagé ehhez képest egy nyuszifüle. Ugyanis a denevérember közelébe se érhet Aamir Khannak, akin lehet hogy olyan ruha nincs, de kalap az van feljebb, így nyerő választás, kellő viselet ez annak, aki egy Dhoomban szerepelni akar már.

Arra pedig gondolni se merek, hogy a legutóbbi Hrithikes rész után hét évvel most mit is találtak ki a készítők. És ez csak jó lehet. Nekünk és nekik is az. Nyilván lesz Dhoooooooooooooooooooooooooooo­ooom machaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee­eee, valahogy így, de biztosra veszem, hogy azért olyan irányt is vesznek majd a dhoom fejlemények, amire talán számítani se lehet, éppen Aamir miatt. 

Áppá, tudom mit kérek már karácsonyra!