1) Több mint hét év után Genelia D Souza és Riteish Deshmukh egybekelnek. A két színész még 2003-as Tujhe Meri Kasam című film forgatásakor találkozott először. Azóta lettek elválaszthatatlanok. Az esküvőre most 2012 február 4-kén fog sor kerülni, Mumbaiban, a Hyatt Regencyben. Velük kapcsolatos filmhír, érdekesség, hogy a vásznon is együtt lesznek láthatóak majd. Mégpedig a Mandeep Kumar által rendezett Tere Naal Love Hogaya romantikus moziban, amit nem sokkal az esküvő után mutatnak be, február 17-én. 

2) Vége a spekulációknak. Biztosan folytatódik a Rock On!! A fiatalok körében kultikussá váló több szempontból is bwformabontó 2008-as darab második részét jövőre kezdik forgatni. Előtte még a Talaash jön (producerek: az Excel, Ritesh, Akhtar), de jövő júniusától elvileg minden szempár tekintete csak erre fog szegeződni. Az egy rendezője Abhishek Kapoor már jelezte: ő marad a székében, és talán nemsokára a gyártó is tesz egy hivatalos bejelentést arról, hogy a zenekar tagjai vele együtt térnek vissza. Reméljük ez így is lesz.    

3) A pakisztáni modell és színésznő Veena Malik urdu és punjabi nyelvű indiai filmek után most bw felé veszi irányt. Jövőre a Dal Mein Kuch Kala Hai cíművel debütál, de előtte még feltűnik a fentebb említett Tere Naal Love Hogaya moziban, amelynek az item songja lesz az ő nevéhez köthető. Malik egyébként a napokban nyilatkozott egy olyan indiai filmről (nem bwról), amit 3D-ben vettek fel, csak abban. Egyedülállónak lesz nevezhető, hiszen eddig sok indiai film tartalmazott 2d és 3d jeleneteket (Ra One), vagy konvertáltak át más formátumba (Haunted), ezt azonban az elejétől a végéig 3D-ben forgatták.

4) A nemzetközi pornósztár Sunny Leone bwfilmben szerepelhet. A web úgy tudja, hogy a Murder 2 - sikere - után a harmadik részben tűnik fel majd, aki Rahul Bhatt oldalán (ő váltja Emraan Hashmit vezető szerepben) vele együtt debütálhat hindi filmben. A Murder 3-ban, aminek eredetileg Blue Film lett volna a címe meg amihez Sunny se akart csatlakozni, de aztán a dolgok mégis megváltoztak. A mostani legújabb hírek szerint már csak a forgatókönyv a kérdéses, az hogy új, eredeti lesz vagy remake néhány külföldi filmből csemegézve, mint ahogy az a második volt. A  színészekről hivatalos bejelentés itt is csak szkript véglegesítése után várható, de a franchise rendezője Mohit Suri lesz, újra.