Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alia mint/a rocksztár

Egyre biztosabb, hogy a távoli jövőben kell majd számítani egy Rock On folytatásra. Nem halálbiztos, de a legújabb hírek szerint rábólintottak már azok, akiknek kellett. És ezek nem mi vagyunk, a nézők, mert mi amúgy is örülünk neki, annak ellenére, hogy az egy az egyben is simán megállja a helyét, nem szükségeltetik égetően tesó hozzá minden körülmények között. De várhatóan érkezik. Mitöbb a pletykák már arról szólnak, hogy Alia Bhatt fog dalolászni benne. Elég sokat. Ami egyrészt szomorú, hiszen lehet akkor nem látjuk újra Prachi Desait, másrészt jóság is kiturkálható belőle, mert Alia már a Highway és a HSKD esetében megcsillogtatta létező énektudását (ez utóbbi ágyazva alant), szóval nincs mitől félni. Sőt. Várjuk.  

0 Tovább

Phir Dekhiye

Régen volt már a lejátszóban, de amikor az előbb (van annak már 1 órája) előkerült random annyira jó volt újra hallani - ezt a Rock On!! muzsikát, hogy megragadt. Plusz mellette szól, hogy egy ilyen nehéz hét után rámfért már ez a fajta lazaság és könnyedség akár zenében mérve is. Egyszerűen nagyszerű.      

0 Tovább

Hírkedd

1) Több mint hét év után Genelia D Souza és Riteish Deshmukh egybekelnek. A két színész még 2003-as Tujhe Meri Kasam című film forgatásakor találkozott először. Azóta lettek elválaszthatatlanok. Az esküvőre most 2012 február 4-kén fog sor kerülni, Mumbaiban, a Hyatt Regencyben. Velük kapcsolatos filmhír, érdekesség, hogy a vásznon is együtt lesznek láthatóak majd. Mégpedig a Mandeep Kumar által rendezett Tere Naal Love Hogaya romantikus moziban, amit nem sokkal az esküvő után mutatnak be, február 17-én. 

2) Vége a spekulációknak. Biztosan folytatódik a Rock On!! A fiatalok körében kultikussá váló több szempontból is bwformabontó 2008-as darab második részét jövőre kezdik forgatni. Előtte még a Talaash jön (producerek: az Excel, Ritesh, Akhtar), de jövő júniusától elvileg minden szempár tekintete csak erre fog szegeződni. Az egy rendezője Abhishek Kapoor már jelezte: ő marad a székében, és talán nemsokára a gyártó is tesz egy hivatalos bejelentést arról, hogy a zenekar tagjai vele együtt térnek vissza. Reméljük ez így is lesz.    

3) A pakisztáni modell és színésznő Veena Malik urdu és punjabi nyelvű indiai filmek után most bw felé veszi irányt. Jövőre a Dal Mein Kuch Kala Hai cíművel debütál, de előtte még feltűnik a fentebb említett Tere Naal Love Hogaya moziban, amelynek az item songja lesz az ő nevéhez köthető. Malik egyébként a napokban nyilatkozott egy olyan indiai filmről (nem bwról), amit 3D-ben vettek fel, csak abban. Egyedülállónak lesz nevezhető, hiszen eddig sok indiai film tartalmazott 2d és 3d jeleneteket (Ra One), vagy konvertáltak át más formátumba (Haunted), ezt azonban az elejétől a végéig 3D-ben forgatták.

4) A nemzetközi pornósztár Sunny Leone bwfilmben szerepelhet. A web úgy tudja, hogy a Murder 2 - sikere - után a harmadik részben tűnik fel majd, aki Rahul Bhatt oldalán (ő váltja Emraan Hashmit vezető szerepben) vele együtt debütálhat hindi filmben. A Murder 3-ban, aminek eredetileg Blue Film lett volna a címe meg amihez Sunny se akart csatlakozni, de aztán a dolgok mégis megváltoztak. A mostani legújabb hírek szerint már csak a forgatókönyv a kérdéses, az hogy új, eredeti lesz vagy remake néhány külföldi filmből csemegézve, mint ahogy az a második volt. A  színészekről hivatalos bejelentés itt is csak szkript véglegesítése után várható, de a franchise rendezője Mohit Suri lesz, újra.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.07.20.
2011.11.22.

Utolsó kommentek