Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hum Jee Lenge

Az év elején még nem nehezen gondoltam volna, hogy az első két Murdert fogom visszasírni. Pedig én voltam az, aki a leginkább kardoskodtam mellette, hogy jó lesz ez, gyerekek, figyeljétek meg. Majd Randeep, majd Pritam. Majd semmi. Odáig jutottunk, hogy nem is város. 

0 Tovább

Jaata Hai Tujh Tak

Most már egészen biztos, hogy ezekkel a Murder 3 filmzenékkel olyan se veled/se nélküled love/hate kapcsolatban vagyok.

Mert az szomorú, hogy a második rész zenei összese után, ahonnan 2011 legjobb zenéjét kaptuk, most meg kell elégedni egy átlagos Pritammal. Ami azért még mindig jónak nevezhető, az átlagos jobbik fajtájából való. De azt hiszem a jelen helyzetben ez se elég arra, hogy leültessen a mozi elé. Kérem vissza Emraan Hashmit. Meg a második részt. Meg az elsőt. Meg a Haal E Dilt. Csak ennyit.   

0 Tovább

Mat Aazma Re promó

A legtöbben még mindig nem tudták feldolgozni Emraan hiányát, de akik igen, azok azért igen csak bólintanak erre a Murder 3 dalbetét promóra, hogy nem is rossz. Randeep Hooda meg kábé jelen pillanatban a legjobb választás, ún. Emraan pótlék erre a szerepre. A zene tetszik, fülbemászó, de még mindig várok az igazira, a leglegmurderesre, Pritam. Habár lehet ez az, nem hába hallgatom vissza konstans két napja már. 

0 Tovább

Murder 3 kép

Közel. Közelebb. Még közelebb. 

0 Tovább

Murder 3 új poszter

Facebook, izé Faceposter. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.02.05.
2013.01.16.

Utolsó kommentek