Folytatja is. Ez nem kérdés, hiszen ha megteheti (sikerfilm ok) akkor hát miért ne. Most itt a sokból következzen három olyan darab, amiről éppen a napokban csiripeltek a madarak infomorzsákat folytatásról, ergó aktuálisak vagy mi. Sorban a Race, a Dabangg és a Dhoom lesznek ezek, amiket rögtön néznék is, ha lenne, tehetném. Elkészültek volna, már. De nem. Egyelőre csak azt nézzük, hogy alakulnak, tervezgetik, vagy éppen késleltetik őket, miközben fokozzák a fokozhatatlant, mert úgy van. Fáj is a szívem, és akkor a megtekintés meg majd valamikor egy, két év múlva lesz csak talán, amit leírni is szörnyű. Így van ez, ülünk és várunk. 

A Priyanka Chopraval is összeboronált Race 2 egyelőre nem tudja tartani a beígért 2012-es évi premier időpontját. Nagyon úgy fest, hogy előbb aligha, később viszont annál valószínűsíthetőbb az érkezése az indiai mozikba. Mert érkezik majd, a színészek ebben egyetértenek, nincs semmi veszve, no problem, csak a dátum változik. Az akicódús thrillernek egyébként az első része 2007-ben volt még látható, amelynek színészi teamjéből Saif Ali Khan és Anil Kapoor maradt meg a folytatásra, és hozzájuk csatlakoznak még olyan nem kicsi nevek, mint Deepika, John Abraham, vagy a 2011-ben filmfare awards győztes Sonakshi Sinha.

A Racehez képest a 2010-es masala blockbuster Dabangg sequelje már előrébb jár, jóval a premiert illetően. A producer Arbaaz Khan pont tegnap posztolta ki twitterre, hogy a második rész jövő év márciusában veszi kezdetét (forgatás majd hype), és még az év vége előtt, december 21-én fel is kerül a vásznakra. Valamint elmondta, a forgatókönyv tervezet már a múlt hónapban készen volt, egyedül csak Salman Khanra vártak, hogy vele is a dátumot véglegesíthessék. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű vállalkozás - még akkor se, ha a színészekben nem lesz változás -, hiszen az első rész tömegsikere (kritikusok körében és jegyeladás tekintetében) után magas elvárásoknak kell majd megfelelnie a mozinak.

Utolsó folytatásos hír a Dhoom harmadik részéhez kapcsolódik, aminek a várva várt megjelenése most éppen 2013-ra tolódott át. Az indok az utómunkálatok szükségessége a minél jobb és szebb végproduktum elérésé érdekében. Mármint a készítők erre hivatkoznak. Hogy az emberek szeretik, nekik kedves a franchise, és hogy a legjobbat akarják kihozni belőle. S csak azért nem akarnak kompromisszumokat kötni a minőség rovására, hogy az eredetileg tervezett bemutató napjának az megfeleljen. Jóllehet a forgatást már következő hónap végén elkezdik, és időben be is fejezik, de a gyártással egy időben elvégzett hatalmas utómunka miatt csúszik a film premierje. A Dhoom 3-at nevekkel illetve Aditya Chopra produceli, az író-rendező pedig Vijay Krishna lesz, aki a korábbi részek írója volt. A színészek esetében lesznek változások (Aamir Khan leszerződése!), de Abhishek Bachchan és Uday Chopra továbbra is Jai Dixit és Ali ikonikus figuráját hozza el, a széria kedvelőinek legnagyobb örömére.