Ruha teszi az embert. Díjátadón meg különösen. Sokaknak sokszor sokkal fontosabb is az, hogy ki mit visel, mint hogy ki nyeri egyáltalán ezt az egész hacacárét.

Fontos ugye a ruha tervezőjének, a viselőjének, na meg az aktív, kritikus tömegnek, ergó nekünk. Lehet nagyokat mazsolázni azon, ki a legszebb, ki a legalul/felülöltözöttebb, vagy ki az, aki inkább maradt volna otthon kötni, főzni ilyesmi.

Itt és most, nekünk nem célunk lehúzni egyenként mindenkiről a rucit, vagy csak azt kielemezni ki tervezte már és minek. El kell ismerni, hogy ez is a show része, hozzátartozik és lényegében ennyi az össztörténet részünkről. A minden további mélyreható outfitanalízist meg inkább meghagyuk azoknak, akiknek tényleg van sütnivalójuk ehhez az egészhez, ekszperték és hasonlók.

Mi csak azt mondjuk el, amit látunk. Libasorban következzenek tehát a versenyzők.

Priyanka volt már szebb is, ez most nagyon nemtalált. Deepika tervezője feltehetőleg válságos időket él meg, a készleteit éli fel ruhaanyagból. Ileana ennél ömézingebb volna, akkor az szabályosan bűn lenne. Anushka Sharma is komolyra vette ebben a pisisárga overállba, és rosszul tette, tipikus túlfelnőttségi mizéria. És nem utolsó sorban itt van még Sonal Chauhan, aki ugyananott hegesztett, ahol Deepika, de sokkal előbb, hiszen akkor még volt anyaga a designernek. Köszönjük.