Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Must-have

Ne a nőt nézd, hanem a ruháját. És bár ezt most Jacqueline Fernandez kikérheti magának, teljesen jogosan, de akkor se tudjuk levenni a szemünket erről az outfitről, ami hihetetlen egyszerűségével nagyszerű ruhadarabbá válik (nem lehet, hogy pizsama vagy ilyesmi). És persze mutat nagyon jól a színésznőn. Aki egyébként is jól mutat. Kell egy ilyen. Nem nekem. Nem a méretem, meg nőknek való, de látni is egyet is elég lenne, valakin.

0 Tovább

Filmfare [red carpet, nők]

Ruha teszi az embert. Díjátadón meg különösen. Sokaknak sokszor sokkal fontosabb is az, hogy ki mit visel, mint hogy ki nyeri egyáltalán ezt az egész hacacárét.

Fontos ugye a ruha tervezőjének, a viselőjének, na meg az aktív, kritikus tömegnek, ergó nekünk. Lehet nagyokat mazsolázni azon, ki a legszebb, ki a legalul/felülöltözöttebb, vagy ki az, aki inkább maradt volna otthon kötni, főzni ilyesmi.

Itt és most, nekünk nem célunk lehúzni egyenként mindenkiről a rucit, vagy csak azt kielemezni ki tervezte már és minek. El kell ismerni, hogy ez is a show része, hozzátartozik és lényegében ennyi az össztörténet részünkről. A minden további mélyreható outfitanalízist meg inkább meghagyuk azoknak, akiknek tényleg van sütnivalójuk ehhez az egészhez, ekszperték és hasonlók.

Mi csak azt mondjuk el, amit látunk. Libasorban következzenek tehát a versenyzők.

Priyanka volt már szebb is, ez most nagyon nemtalált. Deepika tervezője feltehetőleg válságos időket él meg, a készleteit éli fel ruhaanyagból. Ileana ennél ömézingebb volna, akkor az szabályosan bűn lenne. Anushka Sharma is komolyra vette ebben a pisisárga overállba, és rosszul tette, tipikus túlfelnőttségi mizéria. És nem utolsó sorban itt van még Sonal Chauhan, aki ugyananott hegesztett, ahol Deepika, de sokkal előbb, hiszen akkor még volt anyaga a designernek. Köszönjük.           

0 Tovább

Saifeena

Mert így hívják őket, mióta összeházasodtak. Most is együtt mentek valahova. De nem is ez az érdekes, hanem SAK pulcsija, ami kell nekem is.  

0 Tovább

Vétel

Kosárba vele. Hordanám. 

0 Tovább

Kell

Namaste... Bitches. 

Az Item projekt ruhadarabja, amiről többet megtudhattok a facebook oldalon, hogy mi is ez, meg ott van a tumblr is, ahol még akad pár ilyen és ehhez hasonló fura kontent.  

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.03.28.
2013.01.15.
2012.12.05.
2012.11.24.

Utolsó kommentek