Biztos elmondják, hogy a bw színésznek milyen gáz lenni, annak mennyi rossz oldala van, el se lehet képzelni, de azért néha helyet cserélnék párral úgy mégis. Különösen most, amikor ezeket a díjszezonos extravaganza időket éljük. (tegnap volt éppen a Filmfaréé)

Mert az egy dolog, hogy nem jelöltek, nem kapsz díjat, de legalább van party. És nemcsak utána. ELŐTTE is. Imádnivaló szokások vol7346. Ünnepelnek egyszer, aztán ünnepelnek kétszer, végül megint ünnepelnek harmadszor. Aki pedig jól csinálta, és még nyert is, annak már három durva húzos buli játszik be, nem is tudom, hogy bírja.

Valaki látszik pengeélen is táncol, azt se tudja hol van hirtelen. Vagy hogy melyiken. Még jó, hogy nem aftert mond. Szia Deepika. Amúgy meg pluszslusszpoén pont nála, hogy azt mondja tökre sadpanda amiért a YJHD miatt nem jelölték, mikor közbe a CE-rt, és a Ram Leelaért meg tudjuk, hogy igen. Komolyan három jelölést akart hazavinni, azért na. Nem ő a világ közepe, haha. Persze gyönyörűségben már lehet. Simán.