Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha remake, akkor Salman Khan

A bw színészóriás úgy fest, hogy még egy olyan évet nem akar magának, mint amilyen az idei volt, értsd seggre esni. Amikor hát egy filmet se mutattak be tőle. És ez bár nem szokatlan ránézve, de az utóbbi idők sikereiből kiindulva igenis furán vette ki magát, hogy lepihent pont ekkor, amikor ment a bwiznisz, virágzott az üzlet. 

De most visszatér. Vagyis jövőre. Már 2 filmjéről biztosan tudjuk (na jó egy és félről), hogy 2014-ben érkezik majd vele a soraiban, de szó van háromról is. Meg négyről. Bár ez utóbbi csak most került képbe, és az se készpénz, hogy még jövőre beférne a zsúfoltnak zsúfolt naptárába, inkább csak azután azután.

Ez lenne a Hero. Egy remake. Hah. Mégpedig Subhash Ghai 1983-as klasszikusának a feldolgozása Nikhil Advani újrarendezésében. Amiből lehet, hogy nem csak szereplőként venné ki a részét a színész, hanem a hírek szerint producerként is tevénykedne benne. Ergó a 'Salman Khan Productions' (saját vállalkozást indítana azután, hogy a tesóval már van neki) égisze alatt készülhetne el a darab. És amiben két új csillag Aditya Pancholi fia Sooraj Pancholi öööö(Jiah Khan eset miatt lehet ismerős) és Suniel Shetty lánya Athiya Shetty is debütálhatna.

Meglátjuk, hogy merre tovább.  

0 Tovább

Apna Suzuki Apna Way of Life!

Salman Khan film nélkül hagyott minket erre az évre. De azért tesz róla, hogy ne felejtsük el. Most itt éppen egy Suzukit, motort reklámoz. 

De ha igazak a twitteres és facebookos pletykák akkor két nap múlva valami egészen Mentalos kontent fog a nyakunba zudulni. Mert ha Eid, akkor Salman.

24 óra és minden kiderül. Addig meg vegyetek Suzukit #not.   

0 Tovább

Együtthán 2013 videóval!444!!!

Nincs mese, ennek külön poszt dukál na. Nem minden nap történik ilyen. Az előbb már kidumáltam, de még egyszer leírom lassan, tagoltan, érthetően, hogy mindenki felfogja meg, hogy én is elhiggyem van ilyen. Based on true story. Shah Rukh Khan és Salman Khan kezet fogtak, megöltelték egymást, és még közös kép (a harmadik pali, valami házigazda, nem számít) is készült róluk. Meg videó erről. Fúha, igazi howtomakeit cucc. Hallom, ahogy kattog a számláló, a látogatottsági számok csak úgy mennek fel fel és fel.

Update: tehát, ahogy az kiderül ebből, Salman volt a jó zsaru, Srk a rossz. Salman fanok örülhetnek, Srknál meg jobb ha összehúzzák most magukat nagyon picire, mert királyuk most nagyon nem volt király. Persze senki se tudja mikor, miért, és ki kezdte ezt a harcot, a nagy riválizalást kettejük között, de azért ebből a körből most Salman jött ki győztesen és jobban. Mégis odanyúlt és kezet nyújtott, miközbe Shahrukh csak tömte magát. De azért ez így volt kerek. A taps azonban taps. Mutatja, hogy mekkora jelentősége volt ennek a kézfogásnak, ölelésnek, kontaktnak. Magyarul kis lépés nekünk, nagy lépés nekik, az indiaiaknak, a Khanoknak. 

Azért azt is vicces nézni, hogy miután lementek ezek a tiszteletkörök, ami mégis a házigazdának szólt, utána megint a másik levegőnek nézése következett. Egyik ide másik odafordult. De hát mondottam, ettől a kis szépséghibától eltekintve ez egy pirosnagybetűs ünnepnap lesz a bw filmtörténelem könyvekbe. Talán még film is készül róla... 

0 Tovább

Együtthán 2013

Ti is látjátok, amit én? Vagy csak én? Nem vagyok szemüveges (még, majd ha igen a blogot fogom okolni meg bwot), de lehet holnap benevezek egy vizsgálatra. Mert a petrezsemgyökér 189, az eperbor 1090, de Shah Rukh Khant és Salman Khant egy tető alatt látni, egymás társaságában az a MEGFIZETHETETLEN.  

De ez semmi, mert az a breaking news, hogy beszélgettek is, meg megölelték egymást, meg beszélgettek meg megint megölelték egymást. Ez már túl sok a jóból. Szumma: érdemes volt felkelni. 

Bár barátok, puszipajtások aligha lettek hirtelen. Inkább csak Baba Siddiques Iftaar partyját nem akarták elrontani. Ettől még szép jelenet volt ez (a kamerának szólt) ellenségek közt.

Ha már itt vagyunk, azt az egyet nagyon remélem, hogy iksz év után film készül majd az Srk-Salman afférból is.

Meg megnézném most pár fan fejét, aki állandóan oltja a másikat, a másikét, hogy what the fuck. Mire lehet ilyenkor gondolni? Csak pár tipp a végére. Yolonapot tartottak? Vagy bakancslistát készítettek? Esetleg öregszenek, és ez már annak a jele? Az biztos, őszinteségi rohaumuk nem volt, mert akkor mást tettek volna, nem ezt, ami lett végül belőle.   

U.i.: ez a nap is jól kezdődik. Ez a hét is jól végződik.  

0 Tovább

És Salman partnernője a Kickben...

Kapaszkodjatok, mert Jacqueline Fernandez lesz. Ami egy kinder meglepetés, hiszen a korábbi pletykák még arról szóltak, hogy akár Priyanka Chopra, de még Deepika Padukone is esélyes lehet erre a szerepre, ergó arra, hogy együtt dolgozzon, dolgozhasson a legtöbbek által nézett, blockbustergyáros bw színészóriásával, az egyik Khannal, A Salmannal, de végül egyikse nyert. Ellenben a gyönyörű Jaqueline-nel, akinek most nagyon megy a szekér, virágzik neki a bwiznisz, hisz éppen pár napja szignózott alá egy szerepet a Royban, ahol Ranbir Kapoor oldalán fog szerepelni, itt meg mindjárt egy olyan színész mellett lesz látható, hogy bárki megirigyelheti ezt tőle, akár a fentebb említett színésznők is. 

A filmről már tudunk is pár dolgot. Sajid Nadiadwala fogja rendezni, Kick lesz a címe, jövőre mutatnák be, éppen pont az Eid alatt. /tehát 2014-ben két Salman Khan film is landol az indiai vásznakra, fákje/. A forgatást pedig már el is kezdenék most a nyáron, miután Salman végre valahára letudja a Mentalt. Ez úgy augusztusra datálják egyszer, amúgy meg érdekes páros(ítás)nak nézünk elébe.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek