Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

People's Man

A várakozásnak vége, Salman Khan végre megmutatja magát, meg az új filmjét, a Jai Hot (leánykori nevén Mental), bár most még csak poszter formájában.

Pedig az ígéretek szerint tegnapi nappal trailer is jött volna mellé, viszont az egy héttel eltolták ezért meg azért, ergó soha nem tudjuk meg miért. A lényeg azonban itt van, alant, a képen, a plakáton, amire ha ránézel már is tudod hova mész, és hogy kit akarsz, kit szeretnél látni.

Ennél egyértelműbb utalás tényleg nem is lehetne egy filmposzteren a híró személyét illetően. De Salman ilyen, és na meg is érdemli. Mert komolyan érdekel már minket is, hogy egy év kihagyás után mit tartogat nekünk a Jai Ho-val, hogy még Romániába is elmentek vele forgatni, meg miatta. A

film egyébként remake lesz, egy telugu nyelvűnek, a Stalinnak a feldolgozása, amiben is common man harcol az igazságtalanság és a korrupció ellen többek között. Sokan már is egy új Salmant várnak, e miatt és a plakát miatt is, mások szerint azonban tipikus salmankhanos film lesz, maszalával nyakonöntve. Egy biztos, mindenki tűkön ül, hogy legyen már. 

0 Tovább

Karan, a kávé, és Salman

A Total Siyappa trailer megvár meg ráér, helyette inkább giffeljünk egy csöppet, mert ma még úgy se volt ilyesmi, és különben is annyira megoszthatatlan a következő pár mozgó képkocka, hogy szabályosan égnek a kezeim, alig várom, hogy seringelhessem már. Elég is a szóból.

Amit tudni kell dióhéjban a kontent hátteréről, hogy Karan Johar talkshowja, annak is a negyedik szezonja (erről beszéltünk már, ugye) vette kezdetét a minap, ahol is az első vendége Salman Khan volt. A teljes kiszerelésű első részt meg lehet tekinteni a Star tévé hivatalos youtube csatornáján.

Mi viszont inkább most a tumblr segítségével, azon belül is a koffeewithkaranbitches-nek hála giffben pompázunk a továbbiakban, fákje. Akinek egyébként szerencsére sikerült megörökíteni, elcsípni pár izgalmas kérdezzfeleleket, amiből pedig kettőt válogattunk ki, és amiknek pontosan Ranbir Kapoor a központi témája. Salman ugye korábban Katrinaval volt, aki pedig idéntől Ranbirral jár. Innen a nagy Ranbir-láz a blockbuster király részéről.

Meleg is volt a helyzet, és nem KJO miatt, főként.  Bár poénosra lett véve, nem kell komolyan venni, még akkor se, ha ennél voltak érdekfeszítőbb, kínosabb, viccesebb Salman válaszok is. Az egyik ilyen pl:

"What advice would you give to the following people?"

Karan: "Ranbir Kapoor?"

Salman: "have fun."

Karan: "Katrina Kaif?"

Salman: "make sure that he doesn't have fun"

De most már tényleg mozogjanak azok a képek, ahogy a trend kívánja meg.

0 Tovább

Salman vs Shahrukh? Salman and Shahrukh!

Lassan, ha ez így megy tovább, akkor nem kell sokat aludni a következő olyan filmre, amiben is a két - évekig egymást ekéző - színészóriás együtt szerepelhet, egymás mellett, kéz a kézben. Gondolom az lenne csak az igazán epikus fordulat az eléggé szövevényes kapcsolatuk hátországában, de hát semmi sem könnyű.Még bwban is lehetnek a barátokból ellenségek, majd megint barátok. És akkor ezen a ponton meg is állhatunk, hiszen itt tartunk most a Salman és Sharukh kapcsolat szaga kellős közepén.

Hiszen ki ne emlékezne a nagy 'HÁGRA', ami még egy partyn zajlott le a kamerák kereszttűzében, de az már a múlt, hiszen jött a hír, hogy Salman új filmjéhez, a Kickhez, amit Sajid Nadiadwala rendez, és a tervek szerint jövőre be is mutatják, na abban a vizuális effektért az a Red chili VFX lesz a felelős, aminél pontpontpont Sharukh az tulajdonában van.

Micsoda véletlenek.   

0 Tovább

Mindeközben egy romániai tévében

Pár bejegyzéssel lentebb már írtunk róla, hogy Salman Khan dalbetétet ment forgatni a szomszédos Romániába, amit most megfejelünk egy azóta már előkerült interjúval, ami vele készült két forgatás között. Itt és ebben szóba kerül többek között az ország (milyen szép, eh), az ételek, maga a film, a Jai Ho, meg a tesó rendező személye, hogy milyen vele együtt dolgozni. De ami ennél is izgalmasabb kérdés, amit a végére hagytak okosan-ügyesen, hogy mi is van most közte pontosan meg a román modell Iulia Vantur között. Hiszen az a hír járta, hogy járnak. Na de Salman szerint mégse.  

0 Tovább

A Mental nem Mental többé

Lassan itt az ideje, hogy megbarátkozzunk azzal a hivatalos gondolattal, már ténnyel, miszerint Salman Khannak, a jövő év elején érkező mozija, amit mi is lementáloztunk nem egyszer, már más címmel fog bekerülni a moziszínházakba. Tehát megváltoztatták. Még időben. A külföldi oldalak szerint a címpálfordulásban szerepet játszott Salman Khan, aki szerint túl negatív kicsengése volt ennek a Mentalnak, szónak, és ez nem rá vall, meg azokra, akik őt szeretik, nem ezért. Mások inkább az apját veszik elő, mint elkövetőt, aki bizony beleszólt a dolgok neki nem tetsző alakulásába, majd kimondta a végső címet, és kész. Sohail Khan is közbe megerősítette. Azt mondta, hogy az csak egy munkacím volt, és az apját is megemlítette, mint aki szerette is volna, hogy ne az legyen. Inkább a JAI HO. Még egyszer leírom. Jai Ho. A bemutató időpontja pedig január 24. Magyarul még az idén, az év végén egy trailerbe biztosan részünk lesz már. Yuhé.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek