Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dagabaaz Re

Írtam már a trailernél is oké, de nem lehet elégszer, hogy hiánycikk lett mára már bwban a Dabangg-féle masalazas, a régi idők mozija. Csurran-cseppen belőle, akad olykor egy kiemelkedő, de igazán kevés, kevés a jó. És talán ez is lehet az oka annak, hogy jobban felfigyelünk erre a folytatásra is, meg tetszik a szemünknek az, amit látunk akkor és most mindig. 

 A zene sem rossz, bár nem egy Chori Kiya Re Jiya.  

0 Tovább

Dabangg 2 trailer

2010 legjobb bw filmjének folytatása következik. Nyami. Egy maszala karácsonyra rendel, idevele.

A most megjelent trailer szerint mindenből több és több várható. Éljen. Mi ennek csak örülni tudunk. Tudnánk, ha látnánk már.

Amúgy Chulbul 'robin hood bad ass' Pandey legújabb kalandjára igazából előzetes és promok nélkül is befizetnénk. Az első eladja, nem is kell több. Plusz nagyon hiányzik az idei felhozatalból egy ilyen, egy igazi. Oké, hogy most ezt kikérik maguknak a Rowdy Rathore és társai, de ez Salman Khan, kids. Aki az Ek tha Tigerrel is bw történelmet írt. Érzésem az, hogy most itt nem fog, de azért megint leteszi a névjegyét a legsikeresebb filmek közé.  

Az (évben az utolsó, wtf) előzetes jó előjel. Fasza. Olyan dabanggos. Szeretném szeretni.      

0 Tovább

Akkor és most: Salman Khan

0 Tovább

Po Po

Most ez tényleg egy jó Son of Sardar zene (Rowdy Rathore dejavum van azért közbe)? Nem hiszek a fülemnek. De lehet nem is az, hanem a dalbetét miatt érzem így. Meg persze Salman Khan is lehet az oka, aki idén már másodjára öltözik be az item boy szerepébe - a Ishqk in Paris után.

Viszont, amíg ott ezt az akadályt kevesebb sikerrel vette - az én szememben, addig itt, egy poénosabb item numberben jobban megállja a helyét. Nem írok semmi pluszt a Po po-hoz, már a cím magáért beszél, kitkat neki. Rocks.

0 Tovább

A SOS item boy pedig

Salman Khan. Aki megint csak nem egy időmilliomos pali. Mondom azért, mert mostanság tele van melóval, a filmjeit forgatja (most éppen a Dabanggot) állandóan, és még így is akad ideje arra, hogy cameozon (item boyként megmutassa magát) egyet itt és ott, ha már hívják. Ő ilyen. Simán letol egy Ishq in Paris után egy SOS item number szereplést és elkészítést is, ha úgy van. 

Az meg talán megvan, hogy az említett előzővel nem voltunk kibékülve, így csak remélni tudjuk, hogy ez olyan lesz, amilyen, szóval jó. Bár a minap megjelent soundtrack nem ezt akarja elhitetni. De maradjunk az item numbernél, amihez most kép is érkezett fokozva az izgalmakat és felvezetve a promót.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek