Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"The guy on the left is @BeingSalmanKhan, the biggest movie star in India."

Lennox Lewis írta twitteren a kép aláfelölémellé. 

0 Tovább

Állj, vagy lő Chulbul Pandey

Zsírúj poszter a visszatérő Dabangghoz. Ami már sokadik, yep, de csinálják csak, ha ilyeneket tudnak.  

0 Tovább

Salman Dubaiban shoppingol

Meg kell adni a módját. Plusz a Mumbai üzletek már nem téma neki, az összesbe volt, felvásárolta. Itt meg a Dabangg kettő forgatás után ajándékozta meg magát pár vélhetően nem kínai ruhával, ajándékkal, vagy és mi mindennel még.  

0 Tovább

Pandey Jee Seeti

Valahol olvastam, lehet pont itt, hogy hiába tradicionális egy bw dal, mit tudom én szólnak benne az indiai hangszerek (a dhol a nagada...), énekelnek benne olyanok, mint Shreya, Sonu, ha az az adott dal nem mozgat meg, nem fejt ki semmilyen hatást a hallgatóra nézve, ánblok nem jó. Unalmas éppen. Márpedig ez pont ilyen, illik rá minden, nem is jó.

A Sajid-Wajid követte el. Akik Himesh mellett most már hivatalosan is az év nagy bw vesztesei zenei szempontból. Lehúzhatják a vécén az egész évet. Hisz alig-alig adtak valami értékelhetőt, egy évzenét már, ki a kezükből. Itt is az a szerencséjük, hogy Salman Khannak az elképesztő, tagadhatatlan, megismételhetetlen lendülete meg közönségvonzó, csábító-ereje   elfeledteti az emberekkel mindazt, amit hallanak, hallaniuk kéne. Bár ez esetben jobb is, ha a szemükre hagyatkoznak. 

0 Tovább

Új Dabangg 2 poszter

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek