Ti is látjátok, amit én? Vagy csak én? Nem vagyok szemüveges (még, majd ha igen a blogot fogom okolni meg bwot), de lehet holnap benevezek egy vizsgálatra. Mert a petrezsemgyökér 189, az eperbor 1090, de Shah Rukh Khant és Salman Khant egy tető alatt látni, egymás társaságában az a MEGFIZETHETETLEN.  

De ez semmi, mert az a breaking news, hogy beszélgettek is, meg megölelték egymást, meg beszélgettek meg megint megölelték egymást. Ez már túl sok a jóból. Szumma: érdemes volt felkelni. 

Bár barátok, puszipajtások aligha lettek hirtelen. Inkább csak Baba Siddiques Iftaar partyját nem akarták elrontani. Ettől még szép jelenet volt ez (a kamerának szólt) ellenségek közt.

Ha már itt vagyunk, azt az egyet nagyon remélem, hogy iksz év után film készül majd az Srk-Salman afférból is.

Meg megnézném most pár fan fejét, aki állandóan oltja a másikat, a másikét, hogy what the fuck. Mire lehet ilyenkor gondolni? Csak pár tipp a végére. Yolonapot tartottak? Vagy bakancslistát készítettek? Esetleg öregszenek, és ez már annak a jele? Az biztos, őszinteségi rohaumuk nem volt, mert akkor mást tettek volna, nem ezt, ami lett végül belőle.   

U.i.: ez a nap is jól kezdődik. Ez a hét is jól végződik.