Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez nem a Mental éve lesz

Nem ragozom túl, idén Salman Khan film nélkül marad(t)unk. Ez most már hivatalos. Maga a rendező, a testvér, Sohail Khan nyilatkozta a minap, egyúttal lezárva a hónapok óta tartó a Mentalt övező pletykajövés-menést.

És igaz ami igaz, spekulációk armadájából nem is volt hiány. Még mi is írtunk néhányról, nem-tetsző címről, női főszereplő keresésről, valamint a forgatástalanságról, és arról, hogy a végén már nem is lesz belőle semmi se. De aztán csak lesz.

Nem előbb, inkább utóbb. Sohail dobta ugyanis az Eid megjelenést, és átrakta a jövő év elejére a premiert. Ami annyit jelent, hogy 2014-et egy Salman Khan filmmel kezdjük el. Mert ha hinni lehet neki, és a tervek is úgy alakulnak, ahogy az ő szeretné, már januárban láthatjuk a mozit.

Szumma. Talán ez is volt a legjobb döntés, hogy nem sietnek vele, minek és hova amúgy. Meg jól tudják, nem hülyék, hogy a 100 crore garantált, és a kiéhezett fanok, rajongok minden egyes utolsó rúpiájukat is ráköltik majd, hogy lássák végre-újra Salmant a vásznon. Akár nagyot is robbanthat, sőt fog is, bár a sok hercehurca élből nem sok jót és szépet vetít előre.

0 Tovább

Jön, nem jön, jön, nem jön, Mental

Nem mostanában fordult elő olyan, hogy egy évben Salman Khan film nélkül maradtunk volna. Sőt, gondoljunk csak tavalyra, ahol az Ek Tha Tiger mellett még a Dabangg 2-t is bemutatták vele, szóval duplázott és nem egy, hanem mindjárt kettő mozival örvendeztette meg nem kicsi rajongótáborát és nézőközönségét.

Nem mostanában igen. De 2013 lehet egy ilyen kivételes év. Persze csak lehet, mert minden elméleti, és jön a Mental a mozikba - állítják, viszont az ellenkezője sincs kizárva, hogy nem fog. Pletykák vannak bőven, csúszásokról, egészségügyi problémákról, forgatás leállásokról holmi dél-indiai kaszkadőr nem megfizetésekről, és még folytathatnánk a sort akár.

Salman Khan most nincs könnyű helyzetben, annak ellenére, hogy a film családban marad (testvére a rendező), és az aktív tömeg úgyis inni-enni-venni fogja majd a Mentalt akármikor jön az ki. És kitudja, talán neki ez is kapóra jön, hogy kiéhezteti a fanokat, és nem feltétlenül hozza a szokásos Eid premiert. Hanem picit később. Ez a része, hogy akkor pont akkor nem lesz bemutató, egyébként már hivatalos is, megerősítették, hozzátéve, hogy olyan időpontot keresnek neki, ami legalább annyira közismert és fontos valamiért, akár Indiának, mint az Eid éppen.

A baj az, hogy augusztus után tényleg elszabadul bw, mert ha ránézünk a naptárra sírni támad kedvünk, hónapról hónapra erősebb mozik költöznek a moziszínházakba (ilyen is régen volt már, mintha nyugaton lennénk), csapnak össze, és ezt látva lesz érdekes, várjuk most már igen kiváncsian, hogy hova teszik be (ki elé, mellé, után) akkor a Mentalt. Izgalmasabb az időpont kiléte egyelőre, mint maga a film. Itt tartunk jelenleg.    

0 Tovább

Hajbajusz

Salman Khan is betör a filmbizniszbe. Vagy már be is tört, mert talán kevesen tudják, hogy két évvel ezelőtt a Chillar Party készült, készülhetett el neki, azaz a Being Human produkciónak is köszönhetően többek között.

És most egy újabb filmet 'támogat', a Dr. Cabbiet. Ami egy kanadai film lesz (heh?), Jean-François Pouliot rendezi. Egy Kanadában élő munkanélküli indiai orvosról fog szólni, az ő útkereséséről, mindezt viccesen, és szívmelengetően.

Az elmúlt hetekben kezdték el a forgatásokat, ami a legújabb kép szerint is jól halad. Vinay Virmani, Adrianne Palicki és Chris Diamantopoulos is élvezik, hülyülnek picit, mi meg csak azon ámulunk, hogy Salman Khan tényleg egy ilyen filmre mondott igent.   

0 Tovább

Awesome threesome

Nem minden egyes nap látunk ilyet mostanság. Aamir-Salman és Subhash Gai 1 képen. A pulcsi meg, nem találok szavakat. 

0 Tovább

Nézzük csak

Aamir Khan gondolta beül a Dabangg 2 forgatására, hogy a saját szemével lássa egy újabb blockbuster megszületését. Mert az lesz. Vagy nem? Majd kiderül, de az látszik, hogy Salman még most is benne van a szerepben. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek