A Total Siyappa trailer megvár meg ráér, helyette inkább giffeljünk egy csöppet, mert ma még úgy se volt ilyesmi, és különben is annyira megoszthatatlan a következő pár mozgó képkocka, hogy szabályosan égnek a kezeim, alig várom, hogy seringelhessem már. Elég is a szóból.

Amit tudni kell dióhéjban a kontent hátteréről, hogy Karan Johar talkshowja, annak is a negyedik szezonja (erről beszéltünk már, ugye) vette kezdetét a minap, ahol is az első vendége Salman Khan volt. A teljes kiszerelésű első részt meg lehet tekinteni a Star tévé hivatalos youtube csatornáján.

Mi viszont inkább most a tumblr segítségével, azon belül is a koffeewithkaranbitches-nek hála giffben pompázunk a továbbiakban, fákje. Akinek egyébként szerencsére sikerült megörökíteni, elcsípni pár izgalmas kérdezzfeleleket, amiből pedig kettőt válogattunk ki, és amiknek pontosan Ranbir Kapoor a központi témája. Salman ugye korábban Katrinaval volt, aki pedig idéntől Ranbirral jár. Innen a nagy Ranbir-láz a blockbuster király részéről.

Meleg is volt a helyzet, és nem KJO miatt, főként.  Bár poénosra lett véve, nem kell komolyan venni, még akkor se, ha ennél voltak érdekfeszítőbb, kínosabb, viccesebb Salman válaszok is. Az egyik ilyen pl:

"What advice would you give to the following people?"

Karan: "Ranbir Kapoor?"

Salman: "have fun."

Karan: "Katrina Kaif?"

Salman: "make sure that he doesn't have fun"

De most már tényleg mozogjanak azok a képek, ahogy a trend kívánja meg.