Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Best of 2013 Mashup

Aj de nehéz elengedni 2013 kezét. Legalábbis bw zeneügyileg. Kell egy kis idő még, pár nap, amíg arról-erre rászokok. Addig viszont egy percig se bánom, hogy későn érő vagyok, a múlt megszállottja, addig, amíg az ilyen DJ Shadow mashupok vesznek körül. Jó is lett. Teljes maszáláság, van benne party, dráma, romantika-szekció, és mégse hullik darabjaira, vagy lenne a megszakítás miatt rossz érzésünk. De hát ezért bw. Ők értenek hozzá. Meg Dj Shadow is, aki a tuctuc elemekkel együtt is ezt a fasza mashupot hozta le közénk. Olyat, amiért lehet szeretni 2013-at, ugye Kiran Kamath!

0 Tovább

Yaariyan mashup

Ahogy most Kiran Kamathnak, úgy bwnak is kijöhet a lépés. Vagy kijöhetne már, mert az igazi fiatalokkal teli igazi fiatalos mozidarabokat még mindig csak hírből ismerik ott. Meg mi is onnan.

Az meg tényleg nem játszik, hogy Aamir vagy Ranbir visszamegy dedóba, ledob 30 évet, és a padot koptatja. Persze annak is lehet viccvonzata, de a 6271. ilyen után már egy sincs.

Viszont a Yaariyan talán úttörő lehet ebben a kategóriában, és viszonylatban. A jó dalok már meg is vannak hozzá, és még egy tűrhető mesápot is sikerült kalibrálni mellé. Ergó Kiran Kamath összeszedte meg minden bátorságát, miután elküldtem, mert annyira leadta. Ez azonban ez patent lett. 

Ha többi mashup is hasonló lesz, vagy másfélszer ennyire jó, akkor 2014 a bw mashupok éve lesz. Kac. 

0 Tovább

BoB'13: Az év legjobb mashupjai

Tavaly divat volt, most meg idén már divatabb lett (nemcsak) bw filmzenéket fűszerezni csak úgy. Talán minden tizedik filmre jutott is egy mashup, ami nem sok, de pár évvel ezelőtt még azt se tudták ott, hogy ilyen létezik, vagy ha tudták, akkor nem volt ki csinálja.

Szóval, ahhoz képest nagyon bejött a számítás. Meg alapból sem butaság egy olyan országban ennek vállalkozást nyitni, ahol a filmek úgyis a dalokra épülnek. Van létjogosultsága.

És mégha nem is gombamód szaporodnak, de szép számmal szerepelnek, és kapnak helyet soundtrackeken, vagy külön, külön videóban, esetleg filmek végén, stáblisták alatt bevágva, a legjobb pillanatokkal aláfestve. Így kell ezt. De ha nagyon beindul a szekér, lesz ez másképp, rájönnek majd hogyan máshogy.

Addig viszont a képlet adott, ami egyszerű. Van 3-4 húzónév a szakmában, aki szakmázik, és adja a nevét ilyenhez, sőt nem is csinálja rosszul. Nyilván neki is van rossz napja, és az se utolsó, hogy miből dolgozik, de ha minden kirakó a helyén van, a helyére kerül, akkor abból mindenki csak nyerhet. Ő, a film, meg mi is. Annál jobb leosztás alig ha van.

A most következőkben a zenemaszalázás helyi nagykövetei adnak ízelitőt abból, hogy ők hogyan csinálják. Egészen jól. Hiszen csak és csakis a legjobbakat hoztuk el, és mutatjuk be.

Nincs is más hátra, menni előre fejjel a zenének, aztán ne lepődjünk meg, hogy ha az egy másodpercre jutó azonos ütemek összáma érthetetlenül kevés lesz.

0 Tovább

Bollywood Blast 2013 (The Countdown Mashup)

Az év véghez közel felgyülemlő mashupok minden igényt nem elégíthetnek ki, de azért tehetnek arról, hogy úgy zárjuk le, amilyen volt valójában. Az összes szépségével, és hibájával együtt. Az biztos, hogy Kiran Kamathnak ez nagyon nem jött össze, elcsábulásnak helye ott nemigen volt, viszont Dj Freestylernek már madjnem sikerült elhitetnie velem, ezzel a mesáppal, hogy voltak normális filmzenék is, születtek 2013-ban, yep. Haza és haladás, talán már egy következő vállalkozással én is ki lennék békülve teljesen. Ez meg addig megteszi, szódával, de ha nincs más meg kell tanulni ezt a szakmát, ha már senkiháziak kezében van.

0 Tovább

Zero Hour Mashup 2013

Ha most valaki ezt hallja, és ezt veszi alapul, akkor joggal hiheti azt, hogy bw idént ment a levesbe. Alig volt egy-két kimagasló album, és még az is olyan, hogy annak minden dala nemzeti kincs, és kihagyhatatlan. A többi meg sehol fasorba. De tudjátok mit. Nem érdekel. Kiran Kamath magát égeti vele. Értem én, hogy T-Series áll mögötte, vagy valamelyik, viszont akkor se hiszem el, hogy ennyit lehet csak kihozni éves szinten(!) ezekből a filmzenékből. Merz ha nem vette, vettük volna észre, elég jó termésünk volt ilyen téren. Monnyonle inkább. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek