Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

R... Rajkumar Mashup

Miután egyre többet hallgatom vissza ezeket a Pritam által szerzett R Rajkumar dalokat, úgy egészen biztos vagyok abban, hogy arra születtek, hogy mesápolva legyenek, egybegyúrva, maszalázva meg mindenhogyan. És láss csodát nem csak én gondoltam így, hanem Dj Angel is.

Egy rugóra járt az agyunk tehát, meg is született, aminek meg kellett. Hip-hih hurrá. Tapsözön. Mosolycunami. Itt is van, ahogy azt a mellékelt videó mutatja.

Azért meg főként lehet örömködni, hogy végre nemcsak a többiek indulnak mesáp szakmában bw térfelén, Chetas blablabla, hanem vannak olyanok is, akik nem annyira ismertek, lettek kiemelve és most mégis itt vannak. DJ Angelnek tehát megcsinálta.

Csinálhatta volna jobban is ezt a mashupot, tegyük hozzá halkan. De azért patentnek is pacekos, kihagyhatatlan ismerve a dalokat, mert azokat nagyon szeretjük. Not bad.   

0 Tovább

Gori Tere Pyaar Mein Mashup

Nem kell tovább visszaszámolni, mert végre újra mashupnapra ébredtünk. Ó igen. Hiszen hiánycikk lett már, mint novemberi égen a nap. De, szerencsére, nem szerencsénkre, mielőtt ki/elfogytunk vagy lemerültünk volna teljesen, elhittük volna, hogy soha nem lesz már minden olyan, mint régen volt, akkor valaki (???) a Gori Tere Pyaar Mein muzsikákat összemaszálázta úgy, hogy annál még én is jobbat csináltam volna. Felfoghatatlan na. Mert ezek a zenék önmagukban tök királyak, erre szét-keresztbe-kasul hazavágták őket egy mesáp-nem-varázs-ütésre. Inkább úgy teszek, mintha meg se hallottam volna. Szörnyű. Ekkora kihagyott ziccert, még ez a játékos sem látott, pedig ő aztán.  

0 Tovább

Ramaiya Vastavaiya mashupra vigyázz kész

Rajt. Jönni fog az is hamarosan, ha valakinek hiányzott volna. Nekem például igen. És erre nem most jöttem rá, miközben néztem a teasert hozzá. Hiszen nem véletlenül került oda a harmadik negyedév legjobb bw filmzene albumai közé - a Sachin-Jigar által szerzett RVV soundtrack -, ami határozottan meg és ki is érdemelte, hogy ilyen formában is megemlékezzenek róla. A mesápfelelős most Dj Chetas lesz, drukkolunk, bár nagyon nem kéne, mert ilyen alapanyagból dolgozni ajándék lehet, mi sem egyszerűbb. Várakozóállásba helyeztem magam. Ide vele. 

0 Tovább

Warning mashup

Egy biztos: ha most lenne hárommilliárdom biztos nem ezt a Warning mesápot hallgatnám. Annyit nem ér, annyit nem érne. Mert ezek a filmzenék pont olyanok:

1) Amik egyenként még csak-csak elvannak.

2) De együtt színezve rossz dj kezekbe kerülve már nagyon NEM adják az igazságot.    

És ha ezt még én is tudom, akkor az aki csinálta miért nem, volt tisztába vele. Felejtős az egész, úgy ahogy van. Kábé az fajta lett, amit jó, hogy elkészítettek, de talán jobb lett volna ha mégse. 

Persze értem én, hogy sikk ma bwban ilyet kreálni, gyorsan is születnek meg épülgetnek, akár csak itthon a stadionok, de a mennyiség már régen nem mindig minőség. Határozottan kihagyható.    

0 Tovább

A nagy Break Up mashup

DJ Shadow legújabb kreditjét küldöm mindenkinek, aki így érzi, de legfőképp ennek az úriembernek 'lesz majd jobb is bro' üzenettel.

Persze mások is nyugodtan belekóstolhatnak, korrekt kis zenemaszalázás, bár a parkett meg várhat rám.

A szerelmeses mesáp cédék ideje pedig lejárt. Yikes. Most már ez a menő fiúk-lányok.        

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek