Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

The Break Up Mashup

Összetört szívűeknek, meg azoknak akik a Valentine egyveleg már túl mainstream. Sziasztok. Mert Dj Chetas piaci résre bukkant, és hülye lett volna nem kiaknázni, itt van a The Break Up Mashup. És verjük is a fejünket a falba, hogy ez nekünk miért nem jutott eszünkbe előbb, amikor bw csurig van töltve szomorú balladákkal, mert ahol szerelmeses van, ott ez is.    

Az utolsó dal meg? Hármat találhattok. Egyébként, ha most a padlón lennék biztos rongyosra hallgatnám becsszó. Persze amúgy is ezt teszem, mert mindenkinek szól meg hát a dalok megkívánják. Jut eszembe a Love Aaj Kal breakup partyján is játszották volna...   

0 Tovább

Arijit Singh Mashup

 Na mi jobb egy Arijit Singh filmzenénél? Hát sok Arijit Singh filmzene. 

Mesápfanoknak, Robby Raitól, és már itt se legyetek. 

0 Tovább

Purani Jeans mashup

Van úgy, hogy az első megérzések cserben hagynak. És igen, a Purani Jeans mesápja is tökelőször, még néhány nappal ezelőtt pont nem így szólt. És nem azt vettem észre rajta, még egy kicsit se, hogy ez valamiért jó lenne. Vagy nekem való, nekem találták ki. Viszont másodjára már egészen más lett a leányzó fekvése, mert most hogy írni akartam róla (nem éppen ezt meg ilyet), és hallgattam vissza, mintha már fülbarátok lettünk volna. Kellemesbe csapott át, élvezhetővé vált, motyogtam is rá a bajszom alatt, és a fejem is járkált va levegőben közbe. Persze jóllehet nem lesz évvilágmashupverő, de nem utoljára találkoztam vele, fogok még, Ram Sampath meg csak összehozta, ha nagy nehezen is.     

0 Tovább

The Xposé mashup

Ahogy a filmhez magához (a trailer még mindig várat magára), úgy a most hozzá készített mashuphoz is elég ambivalens érzések kötnek. Ergó utálom szeretni. De azért mégis csak szeretem a maga és a magam módján. Pedig ez nem egy Jude Law, sokkal inkább egy Dzsuzsák Balázs.   

0 Tovább

Atif Aslam Mashup

Dj Chetas megfoghatta volna az Isten lábát, de nem fogta. Ahogy mi sem. Mert a csupa jónak kinéző és fülszépnek hangzó zenemaszalázás Atif Aslamtól nem úgy lett kitalálva, ahogy azt szerettük volna hallani. Meg elképzeltük, hogy ezekből a magasfilmzenékből csak magasmashup kerekdhet ki a végére a végtermékre, akárki is akármit is mondjon. Végül azonban esti mesének, elalvás elé marad meg, annak való, nem másnak. Összetörik a szívem, de az igazság, megyek és inkább külön hallgatom meg őket, mint így. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek