Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ishq Shava

Hoi

Vagy jaj, nekem. Mert ez se rokkol annyira, mint ahogy kéne. Írják persze rá többen is, hogy ez ilyen laza, olyan energiabomba, táncolos csoda, de kérdem én hol? AR Rahman meg leschmittelte saját magát konkrétan. Hiszen a Rockstarban művelt ilyet már, dallamra ugyanennyi kilóval.De nem is tudom miért foglalkozok a zenével, amikor ott van... a betét.

Szépen fényképezve, Londonban. El is ismerem ez ügyes, good job. A helyszínek, a környezet mind adottak ahhoz, hogy tényleg egy jó dalbetét szülessen az Ishq Shavaból. Kat is megtesz mindent a minijében, Srk lead öt évet, izzad annyit, amit még soha. Biztos megszenvedték ezért, hogy ilyen lett. Viszont az is lejön, hogy bármit csinálnak, csinálhatnak, mert kettőjükből soha nem lesz egy. És ez nem jó - jel.

A JTHJ meg félhet (tudom siker lesz). De azért a szerencséje az, hogy a Talaash csak cirka két hétre rá követi a mozikban, addig szépen össze-vissza megszedheti magát.      

0 Tovább

Oop Oop Oppa

Már bwban is kezdik. 

0 Tovább

Kat Chicagoban

Ott-ott. Forgatja Dhoom 3-at. Addig, amíg a fanok ugye meg nem támadják, hogy kép kell. Most is ez történt. A bal oldali csaj gondolom nagyon örült neki. Ennyire. 

0 Tovább

Challa

Ez nem. De majdnem.

Mint azt tudjuk, a Yash Chopra rendezte JTHJ-hoz a többek között oszkár és filmfare-díjas AR Rahman készítette el a filmzenéket. Magyarán megvolt a léc, a mérce, hogy mennyinek kell lenni az annyinak majd. Hát, izé, jelentem első fülre nem lett annyi. De azért közel állt hozzá. 

Lehet szeretni is meg nem is. Annyira azért nem tapad, ebben egyetérhetünk. Nem vonz magához, hogy hallani akarod újra és újra, viszont friss, kellemes, és Chopra szerint ez a soul of the film. Nem utolsó sorban Rabbi Shergill hangja is valami más, a mikakhoz, mohitokhoz képest már, amiket agyonhasználnak és hallgatunk. 

Viszont. Viszont ettől még nem lesz kurvajó. Nem is az, sajnos. De legalább öröm, hogy Kat és Srk első találkozását már most megláthattuk.  

Verdikt. Igazából csalódás. 

0 Tovább

Jab Tak Hai Jaan trailer

27-et mondtak, 20 lett belőle. Azaz már 7 nappal korábban láthattuk Yash Chopra új filmjének előzetését. Tudom-tudom, annak már egy egész napja, de mondjuk azt aludtunk rá egyet, hogy ne az elfogultság beszéljen helyettünk. Az biztos, hogy most már nem fog. Viszont akkor mi is változott tegnap óta?

Until I breathe this life 

Az égvilágon semmi, gyerekek. Ez ugyanolyan ááááá mint 24h-val ezelőtt volt. Úgyis, hogy nem ő lett az év trailere, de az egyik legegyedibbet neki köszönhetjük az már most borítékolható. Semmit nem mond, nem árul el. Nem picsog feleslegesen, de annál többet mutat, ami azért lehet valamilyen szinten hátrány. Bár ez bw, így whocares marad.

Tényleg nagyon szép az egész. Zene is rendben, AR Rahman mégis erre készült.  

Mostanra sikerült pl. a címet is memorizálni, hála a versnek, a dalnak, amit Srk szaval el a trailer alatt. Na pont miatta lesz izgalmas ez a JTHJ. Meg a két nő miatt (Kat-Anushka). Hogy kit választ majd, vagy kit nem. Szappan, szerelmi háromszög, minden ami ilyen hindi nyelvű filmbe kell. Yash Chopra ebben mester. Aki basszus 80! éves már. Ha más, máshogy nem tapasztalatból fél kézzel, egy ujjal is leforgat egyet már.  

Verdikt. Nem fogok, akarok elkiabálni semmit ez láttán. De jónak néz ki. Csak legyen is az majd a végén. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek