Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ek Tha Tiger poszter

Volt egy Salman Khannal. Volt egy Katrina Kaiffal. Most meg jött egy, ahol már mindketten rajta vannak. Ideje volt. De gondolom inkább ez az 1-2-3 nap múlva érkező trailernek szól, az elé szánták, mint csak egy mézesmadzagot. Hiszen semmi különös ebben sincs, az eddigi kettőt PS-olták, és kész, ennyike.

De ah, legyen már trailer. Legyen már augusztus. 

0 Tovább

Ha a Covent Garden mesélni tudna

Chopra tovább forgatja és csiszolja a cím nélküli filmjét Londonban. A minap éppen a híres londoni bevásárlónegyed, piac, kultközpont helyszínén vettek fel romantikus jeleneteket Kattal és Srk-val. Amihez képünk is van. Csekk. A harmadik kisnagy főszereplőről meg annyit tudni, hogy Anushka Sharma most itt nem vett részt a forgatáson, majd máshol legközelebb. 

0 Tovább

Ek Tha Tiger mozgó poszter

Azzal a Katrina Kaiffal, akit annyira hiányoltunk a teaserből, mert ott se volt. Miközben ő fontos része elvileg a sztorinak. Most azonban kapott egy ilyen #minekvan posztert. Talán a YRF marketingosztálya is rájött, hogy van (és lesz is) még más is filmben, Salmanon kívül. Amúgy meg vele vagy nélküle, nagyon várjuk már ezt az ETT-t. 

- the girl who tamed tiger 

0 Tovább

Meanwhile in Thailand: Ek Tha Tiger

Salman Khan filmje már a fél világot bejárta, pedig még be se mutatták. Hwhat? De mondom, van rá magyarázat. Mégpedig forgatás az ok. A legutóbbi hírek szerint ugyanis legalább öt országban vettek fel - volt hol persze csak dal és táncbetéteket - hozzá jeleneteket.

Ha emlékszünk rá, akkor képkontentet seringeltünk már az ír-török és kuba EKT helyszínekről, aztán volt szó Iránról meg Indiáról is, most azonban egy új ország lépett elő Tájföld személyében. Amit a következő képanyag meg is erősít. Durva. De hát ilyen egy/a hamisítatlan bw film. Erről van szó. Ja és a teasert is csekkoljuk le, ha elmaradt volna véletlen.        

0 Tovább

Dhoom 3 - lesz is, meg nem is

Apa kezdődik. A kultikus, klasszikus franchise következő harmadik részét, a legújabb hírek szerint  májusban kezdik el forgatni. Ideje volt. Az első részt még 2004-ben, míg a másodikat 2006-ban mutatták be. Azóta azonban semmi sem történt. Vagyis pletykáltak róla sokat, meg beszéltek róla, de valahogy mindig egy-egy évvel tovább tolódott a folytatás. Volt arra is esély pl., hogy már ebben az évben láthatjuk, de aztán ebből se lett semmi. 

A Dhoom 3-at nevekkel illetve Aditya Chopra produceli, az író-rendező pedig Vijay Krishna lesz, aki a korábbi részek írója volt. A színészek esetében lesznek változások. Új arcok: Aamir Khan és Katrina Kaif személyében, de Abhishek Bachchan és Uday Chopra továbbra is Jai Dixit és Ali ikonikus figuráját hozza el, a széria kedvelőinek legnagyobb örömére.

A hírek még arról is szólnak, hogy Aamir Khan ilyen-olyan elfoglaltságok miatt csak egy hónappal később esik be a forgatásra, de ha elkezdik tényleg elkezdik mi már annak is tudnánk örülni. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek