Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ek Tha Tiger képek

0 Tovább

Boldog Katrinat!

Katrina Kaif 30-2 lett. Azért írjuk így, mert talán maga se szívesen vallja be, hogy pontosan mennyi az annyi év. Arra azonban biztosan büszke lehet, hogy idáig eljutott bwban. Mi az hogy! A mai napig őt tartom az egyik fekete báránynak, aki alapjában véve (lárifári) a semmiből lett sztár.

Végülis táncolni tud, ez vitathatatlan, ilyen szempontból helye van itt a többiek között, viszont színészként valami rémes. El-elnézegetem, különösebben nem zavar, viszont hatni, meghatni, bármilyen érzést kiváltani az emberből nagyon nem tud. Vagy csak én vagyok immunis rá?

Persze még ez se akkora fail, ha azt nézzük, hogy a sztárcsemeték sem születtek színészeknek, sőt. Ami biztos, 'Kat' adós még egy igazán jó alakítással. És van egy olyan érzésem fog is még egy darabig. Szerencsé(j)re van rá pár dobása, hiszen ebben az évben látjuk majd Salman Khan filmben és Shah Rukh Khan oldalán is. Durva.

Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen, hogy színésznőnek ennyire bejött volna az élet. Hogy egy éven belül két (nem is akármilyen) Khannak dolgozott volna, egészen hihetetlen. Csak egy picike kérdésem is van ezzel kapcsolatosan: hogyan tört föl ide, mint a talajvíz? Hiszen pár éve még Akshay Kumar mellett próbálkozott, most meg a felső 10-ből köszön vissza ránk, az arca. Tud valamit, nagyon tud valamit. Bár azt hiszem a méltán híres Sheila és Chameli item numberekben kell keresni a válaszokat.

Ja és ha még ez se lenne elég, az FHM (India version) szerint ő a _világ_ legszebb nője. Ebben az évben (is). Ebbe most tényleg ne menjünk bele, inkább mondok boldogot, és jó alakításokban gazdag valamennyit kívánok tovább és tovább és előre neki.

0 Tovább

Ek tha Tiger zene elsőre: Mashallah

Már hatodjára nézem vissza, kívülről vágom minden egyes snittjét, de így is komolyan eltelik legalább öt perc anélkül, hogy valami értelmeset is megtudnék fogalmazni róla. És nem azért, mert szar, elaludtam volna rajta, hanem mert ESZMÉLETLEN így csupa nagybetűvel.

Teljesen beszippant. Főként azzal, hogy elvisz ebbe az egész arab zenevilágba, ami most valahogy egyszerűen tényleg nyerő választásnak tűnik. Azoktól a fiúktól, a Sajid-Wajidtól, akik eddig az évben nem kertelek nulla darab igazán mindőségi trekket tettek a bw filmzenék összasztalára. Most meg itt van ez. A fene se érti. Sanszos, hogy csak és csakis Salmannak írnak, szereznek jó muzsikákat, mások náluk nem indulnak.

De a zene csak egy jó piros pötty. Hiszen ott vannak az énekesek, akik (ShreyaG, Wajid) ugyancsak szerves részei a Mashallah élménynek. Ez az ő sikerük is, nemcsak a zenei rendezőké az érdem. Tapscunami.

Valamint a koreográfiáról, és a színészekről sem szabad, lehet elfeledkezni. Kat és Salman párosa komolyan páratlan. Nagyon jók együtt (félek ez az Srk&Kat esetében pont fordítva lesz), el kell ismerni. Külön-külön is elrabolják a tekintetedet, ketten meg pláne, hogy nem tudsz mire, másra figyelni.

Katot egyébként jó látni végre nem item girl szerepkörbe. De ő is így van vele, nyilatkozta a 'media meet'-en, hogy a SKJ és a CC után mindenki azt hitte, csak ahhoz ért, kis túlzással. Viszont itt ő az egyik főszereplő, szóval item songnak, numbernek, girlnek helye nincs. (bár tudjuk a kettő nem zárja ki egymást, Kat elég régimódi). Salman meg mindig is ennyire tudott danszolni. Picit viccesen, hülyén, de mégis tökre szerethetően és komolyan. Nem hiába kellett neki csak egy nap a ráeső daljelenetek leforgatására, míg poor Kat hat napig húzta fel magára a tánccipőt, mire végre végzett. Szóval inkább nem mondunk semmit Salmanról, mert...látjuk. Lássuk! 

0 Tovább

Ek Tha Tiger fekete-fehér szkrinsát képanyag

Elvileg kiszivárgott. Gyakorlatilag a fene se tudja, inkább kiszivárogtatták. Csak, hogy ne a meleg tegyen tönkre minket, hanem - e képek láttán - a tudat, hogy mi vár rád még a filmből, a filmben. Mennyi de mennyi minden. És mikor lesz még a bemutató, ajh. Nem lesz ez így jó, kids.

Amúgy fura látni, nekem legalábbis, hogy Kat és Salman ennyire jól klappolnak, mint pár. Elhiszed, hogy ők tényleg on - de még off - screen is mindig együtt, ezt bambulva. Puszi az arcotokra ETT marketingesek. Szép.      

0 Tovább

EK Tha Tiger trailer

Nem lesz ez így jó. Nagyon nem. Az, hogy erre még cirka másfél hónapot várni kell. Mert gyerekek ez most elkapott, mint a gépszíj. Már tegnap megvolt az első blikk, de mai nap visszanézve is tart a hatás, valami egészen jó akciódús romcom-nak néz ki az ETT.

Vannak és lesznek hibái, már itt az előzetesben észrevehető egy-kettő (gondolok néhány akció-jelenetre), de ezek eltörpülnek azon awesome faktor mellett és mögött, amit Salman Khan és a YRF együtt, közösen megalkotott csak erre az alig 3 percre. És akkor könyörgöm mi lesz még, ah, a maradék 2 órában és akárhány percben?

Azt azért remélem, hogy sikerül meg is lepniük meg nem is. Hoznak pici masalat, de szépen bánnak vele, és nem adagolják túl. Valamint Katrina Kaif is inkább háttérben marad. Egy rekesz országban forgatták, útikönyv az lesz, ergó már csak ezért sem fogunk unatkozni, de másért sem van egy olyan érzésem. 

Mindent összevetve ez az előzetes odavág. Egy Kahaani vagy Talaash előzetésnél nem tartom jobbnak, de így is borítékolom neki, hogy a 100 croret játék lesz neki összelegózni kevesebb mint 10 nap alatt. Egyszerűen kurvajó. A Tigernek pedig innen üzenem, hogy értem már nem kell harcolnia. Mert: le, vagyok, nyűgözve. 

       

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek