Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Chikni Chameli as Katrina Kaif

Lassan jöhetne is már valami mozgóképes anyag hozzá, nem csak képek főként. A CC nem más, mint az Agneepath (a tag a barátod) mozi item songja, főszerepben az élen a középpontban Katrina Kaiffal.

0 Tovább

Hírhétfő

1) Shah Rukh Khan a következő év elején, január második, harmadik hetében kezdi el forgatni a Chopra-féle romantikus filmjét. Cím egyelőre nincs, de hölgyekben most sem lesz hiány, pl. Katrina Kaif és Anushka Sharma is szerepel majd a moziban. A premier előreláthatólag India egyik legnagyobb ünnepén, a Diwalin lesz, azaz Srk a Ra One után megint A fesztiválon mutatkozik be a szélesvásznon. De ahogy ő mondja, a Diwali még soha sem csalódott benne, s reméli ez most sem lesz majd másképp.

2) A rendező Madhur Bhandarkar az ASSA (Airtel Super Star Awards) vörös szőnyegén beszélt az új filmjéről, a Heroinról. Ez szerinte egy utazás lesz a (hős)nő életében, aki eléri a fentet, de a lentet is élete során. Azt ígérte: sok katarzis lesz benne meg trauma, valamint mérföldkőnek nevezte, nagy történetnek, amelyhez igazi színész dukál, valaki olyan, akivel már régóta szeretett volna együtt dolgozni. Őőőőő lesz Kareena Kapoor, mellette pedig majd Arjun Rampal tűnik fel a filmben. A Heroint időközben el is kezdték forgatni, ezt bizonyítja a netre direkt kiszivárgott kép és videoanyag az első napról.      

3) Zombi komédia bwban! A nem túl gyakori műfajt a Krishna DK és Raj Nidimoru kettős, rendező duó (99, Shor in the City) hozza majd el az indiai mozikba a Go Goa Gone című filmmel. A zomcomban biztosan ott lesz, szerepel majd Saif Ali Khan és Kunal Khemu, Vir Das, és Anand Tiwari, valamint még egy (színész)nő is, akiről a mai napig nem tudni, hogy ő kicsoda. Titokban tartják, bár cikkeztek valami Broadwayes színésznőről, de ez is inkább csak pletykaszint, mert Saif Ali is szeretné rokonát ott látni a filmben. A történet? A 3G pár srácról szól majd, akiknek a nyaralást teszik keresztbe a zombik, azzal, hogy megjelennek Goan. Hát nem tipikusan egy hős-hősnő mozi, itt a sztori és a karakterek (4-5) sokkal fontosabbak lesznek. Egyébként Goan és Mumbaiban veszik fel a filmet, nem mennek ki ezért külföldre.

0 Tovább

Ek Tha Tiger

Írország, Törökország, de az Ek Tha Tiger forgatás még mindig tart. A digitális poszter után most már képek is vannak arról, ahogy készül Kabir Khan rendezésében és Yash Raj Films forgalmazásában a - jövő év augusztusában bemutatásra kerülő - hindi romantikus thriller. Salman Khannal, aki először dolgozik össze Chopráékkal, és Katrina Kaiffal a vezető szerepekben. A tagline szerint egy történet lesz arról a férfiról, aki egész életében a hazájáért harcolt, most pedig a szerelemért fog. Höh. Nem sok, de lesz ez több is. A filmet öt különböző országban veszik fel, de egyelőre csak kettőről tudunk biztosan, hogy ott jártak, a másik három meg még rejtély, nem árulják el előre. Amit igen, hogy a filmzenét Sohail Sen szerzi majd - akinek legutóbbi munkája Mere Brother Ki Dulhan számomra kellemes meglepetés volt. Most nézzük a képeket a tovább mögött (utolsó már török helyszínen), és várjuk nagy izgalommal hol bukkan fel legközelebb az ETT stábja. Talán pont itt?

0 Tovább

Hírkedd

1) Arra a kérdésre, hogy mennyien várják Indiában a Desi Boyz című filmet, arra az indorei eset adhat egyértelmű választ a számunkra. Meg a színészeknek is, akik ha eddig nem tudták, nem voltak biztosak ebben vagy csak féltek tőle éppen. Hiszen ők voltak azok, akik egy hatalmas, elsöprő tömeggel találták magukat szembe Indore egyik plázájában. Ott, ahol a megengedett, 7000 fő kapacitás értéket jóval meghaladó 13 000 ember volt jelen. Igen kétszer annyian csak a promoért, egy dalért, pár mondatért, néhány köszöntő szóért. Moziba menni aztán ki fog? Ezek után nem csoda, hogy nagy az izgalom a részvételi arányokat illetően.

2) Karan Johar a minap árult el pár dolgot - a twitterén keresztül - a január végén érkező Agneepath filmről, annak is az item songjaról (ő a producer). A címe már biztos, Chikni Cameli lesz, és az is, hogy Katrina Kaiffal csinálják majd. Akivel még ezen a héten neki is látnak ezt leforgatni. Erről, vagyis ő róla, a ruhájáról már pl. képek is vannak, szóval a hír igaz. A film egyébként feldolgozása lesz az 1990-es Amitabh Bachchan azonos címűjének, csak most Hrithik Roshan és Priyanka Chopra lesznek a főszereplők. Trailer is van hozzá.

3) Force 2? Az első siker, így az esély megvan rá. Bár John Abraham, az első és eddig egyetlen Force vezető színésze nem szívesen venne részt a folytatásban. Aminek a Fox lehet az oka, aki nem támogatta úgy a filmet, ahogy azt a színész elképzelte, szerette volna. Tehát túlzottan nem lelkes ezért a projektért, jóllehet egy sequel nem csak vele létezne, nélküle is akár, persze ezt csak én mondom. A rendező meg úgy nyilatkozott, hogy szeretné megcsinálni, de most a következő filmjével van elfoglalva, ami nem ez lesz.

0 Tovább

Choomantar

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek