Ez vette a fejébe a legújabb heroineliblingünk, az idősebbeket férfi színész partnereket nagy ívben elkerülő Shraddha Kapoor.

Akiről egy új videó terjed az interneten, amiben arról beszél, hogy mennyire szeretne jól táncolni. És még annál is jobban. Ha hinni lehet a forrásoknak, akkor ez a felvétel nem mai darab, persze a lényegen ez mit sem változtatna. Szép mint mindig. Na jó nem, nem ezen.

Hanem, hogy komolyan veszi a feladatát, nem kispályázik (nagyokkal haha), tudatosan megy előre, és tovább építkezik, minél királynőbb szeretne lenne, sikereket elérni, aminek egyik szerves része az bwban, hogy a színészkedés mellett a táncolás, a tánctudás is tökéletes legyen valakinél.

És tudja ezt Shraddha is, ezért a híres (?)punjabi koreográfust Sanjay Yadavot fűzte meg, hogy tanítsa meg úgy danszolni, rázni, twistelni, ahogy azt például Hrithik Roshan teszi atomkészen, nagyon yolon.

Mit lehet ehhez még hozzászólni. A színésznőnek nemsokára item number megjelenése is lesz, ahol ezt, az itt tanultatkat majd okosan-ügyesen kamatoztathatja is. Sok sikert. U.i.: A videó alant meg még egy videó ajándékba, ahol tényleg képek igazolnak mindent, amit leírtunk eddig.     

Na így kell ezt. Vagy ennél jobban. Izé soha rosszabbul. Mindegy, sas neki.