A legutóbbi KWK vendégei Shahid Kapoor és Sonakshi Sinha voltak, akik tavaly Prabhu Deva R... Rajkumar című filmjében szerepeltek együtt. Ami aztán a maga nemében, műfajában sikeres is lett, ami Shahid Kapoorra nézve felért egy, foci világbajnoki döntő utolsó percében szerzett góllal. Hiszen mostanság nem igen tudott kedvünkben járni, amit azért ő se rejtett véka alá, és patyolattisztába is van vele.

Szóval ők ketten lehuppantak arra kanapéra, és beszéltek-nevettek-komolykodtak-komolytalankodtak, hogy azt már jó volt nézni. Bár annnyira nem lett etalon a rész, azt a Ranveer-Arjun megtartja magának, köszöni szépen. Viszont Shahid nagyon elemében volt, míg Sonakshi igazán alig jutott szóhoz, végigkönnyezte a show 3/4-ét. De amikor éppen nem fulladt bele a kávés pohárba, akkor valami ilyesmi válaszai voltak, mint amit ez a gif is megörökített.

És hát szumma, produkálhatta magát Shahid, ami a csövön kifért, de Sonakshi ezzel az egy válasszal ellopta a showt a szájából. Következzen tehát a hét, a hónap gifcsászára. Egyébként pedig Karan Johar után szabadon nekem is kellett kis várakozási idő mire 'oh' leesett.