Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A soha nem látott Shahrukh nyomában

Egy picit egészen biztos vagyok abban (és lehet ezt később megbánom, vissszaszívom), hogy SRK élete és pályafutása legjobb döntését hozta akkor, amikor igen mondott a Fanra. Persze kérdezhetitek okkal, minek ez, hiszen a Chennai Express meghozta a számára a régóta dédelgetett és várva várt box office elismerést, de azért ne hogy már az legyen az etalon tőle, akar ő még díjakat nyerni, meg megmutatni még többet annál, amit eddig. Hogy képes olyanokkal is együtt dolgozni, akikkel még nem. És akik egyébként eléggé minőségi és más bw darabokat készítenek, mint azt a nagy elődök, a vén örek rókák teszik. 

Emlékszem, amikor először olvastam arról, hogy SRK akár még Maneesh Sharmaval, és Habib Faisallal hozza össze a sors egy film erejéig, hát azt mondtam magamban, végre megjött a sütnivalója. Nyit oda meg arra, ami valahol bw jövője. Nem hoz agyonpénzeket, viszont a tartalom és a csomagolás is bennük kirívó, hogy így mondjam. Különleges, miközben nem szakad el attól, ahonnan jött, vagy ahova tartozik. Maneesh eddig a BBB-tal, a LvsRB-bal, meg a SDR-szal bizonyította irtózatos fene nagy tehetségét rendezőként és Habib Faisal is letett már egy piszok jó Ishaqzaadet az asztalra, azon kívül, hogy inkább a forgatókönyveken jár az esze.

Megszokott páros, akik most már biztosan kiegészülnek Shahrukh-kal a következő filmjükben, a Fanban. Amiben SRK elvileg egy új oldalát mutatja meg. Legalábbis ami a kinézetet illeti. Hiszen, nem véletlen, hogy erre a feladatra nem akárkit, Greg Cannomt kérték fel, az oszkár díjad smink maestrot, aki többek között a Benjamin Button különös életéből is aktívan kivette a részét, hogy varázsoljon belőle olyasvalakit, akit nem látott még a bwilág. Már most izgulunk. fingers crossed.

A forgatás a tervek szerint nyáron veszi kezdetét. A heroine személye pedig kérdőjel. Ha nem Deepika és Katrina lesz, már megnyertük a főnyereményt. Mert mindkettőből sok volt már az oldalán. A legutóbb hírek pl. arról szóltak, hogy Vaani Kapoor is ott lehet a jelöltek között. Amit igazából hol is kell aláírni?  

0 Tovább

FAN

Valaki beszélt Shah Rukh Khan fejével, ez már biztos. Mert a múltkor felhozott Raees után egy újabb ígéretes filmhez adta az aláírását meg a nevét. Ami legalább annyira érdekes, mint amennyire váratlan, legalábbis amit  tudunk egyelőre. Arról nem beszélve, hogy ez egy jó út neki, amikor olyanokkal dolgozhat, akik azért már nem Farah Khanok, vagy hogy is mondjam, a régi kor gyermekei. Ezért kéne Bejoy Nambiarral, Anurag Kashyappal, vagy éppen Prabhu Devaval forgatni, mert öregszik és akkor úgy is mindegy már.

Na de lássuk a mostanit! A YRF égisz alatt készül majd. A címe Fan lesz. Májusban kezdik el forgatni. És ő már biztos szerepelni fog benne, ezt ki is tweetelte, azt már nem, hogy ki írja és rendezi, de mi azt is tudjuk.

Maneesh Sharma lesz ez utóbbi, akinek a nevéhez olyan filmek köthetők, mint a BBB, Ladies vs Ricky Bahl, vagy az idén bemutatott semmihez sem hasonlítható Shuddh Desi Romance. Az író pedig Habib Faisal, aki dolgozott is a direktor úrral, tehát jól ismerik egymást. Ergó megszokott csapathoz érkezik a sztár, akik hát pont nem arról híresek, hogy a konvencionális bw filmekben utaznának, sőt. De mondom, ez akár még jó is lehet SRK-nak.

Remélem találnak mellé végre egy nem Deepikat, és akkor már főnyeremény lesz az egész. Persze már most is az, nekem.     

0 Tovább

Fanság

45 másodperc után nehezen hiszem el, hogy  Rohit és Srk valaha is eljutottak oda ahova akartak egyébként. Ez is mekkora őrület már. Az ilyet is kezelni tudni, inkább ki se szállnék az autóból. Erre Srk még integet is, mindenkire van egy jó mosolya, arra nem is gondol, hogy ha nem lennének ott az indiai tekesek, akkor szétszednék őt darabjaira akkor és ott meg helyben, kis túlzással.

De mondom semmi, megszokta, megszokhatta már, olyan arcot tol végig, mintha éppen reggelezni, vagy minket olvasna. Miközben az mehet át az agyán, hogy 'semmi különös, egy újabb nap, egy újabb város, és csak megint néhányan kijöttek, akik szeretnek'. 'Hát akkor adjunk nekik valamit cserébe'. És akkor felpattan arra az autóra, amiben én mindig ülök, ülnék, ha ott lennék, és dobálja úgy a kisseket mindenkinek, mindenki felé, mintha nem lenne holnap, és még autogramra is van ideje, tollat kérni. Gentleman.

Miközben a rendező, Rohit Shetty azt se tudja hol van hirtelen. 1:21-nél meg úgy néz fel, mint a kisgyerek, meg mintha Istent látná maga előtt. És nem is állok messze az igazságtól, hiszen az ott látható emberek kábé hasonlóan halálkomolyan vélekednek is erről a személyről, a romantika királyáról, elég csak rájuk nézni, vagy ezt a videót lepörgetni. Eszméletlen. 

0 Tovább

Mumbai Ke Hero

A Zanjeer remake már elkészült, csak arra vár, hogy trailert kapjon, soundtracket maga alá, és hogy a végén jól bemutassák a klasszikus feldolgozását Big B nélkül, de Ram Charannal, a telugu nagy színészóriással, aki először szerepel majd bw moziban, mindjárt egy ilyenben, nem is akár milyenben.

Írtuk, hogy vette a hindi leckéket, erősen tanulta ezt a nyelvet, hogy ne törje nagyon, fel ne tűnjön már senkinek, és ne legyen hátránya ez a mozinak se már az indulásnál. Táncórákat azonban biztosan nem kellett vennie, és ezt a következő Thoofan dalbetét is jól példázza.

Maga a Thoofan egyébként nem más, mint a Zanjeer, csak telugu nyelven slussz-passz. Szóval, amit látunk az majd nagy valószínűsségel a hindi verzióban is ez lesz, inkább a szöveg, a hangok miatt lesz difi. Ami miatt félünk is tőle picit, hiszen benne van, hogy a Mumbai Ka Hero úgy már nem fog ilyen istenien szólni, mint ahogy itt istenien szól. Úgy. 

Alig egy perc, és már elsőre is az ugrott be róla, hogy ez nagyon desi, és még annál is délibb. Én meg speciel imádom az ilyen zenét, ami dél-indiai. Úgy látszik, hallatszik, most is nekem akartak kedvezni, köszi nem kellett volna, tényleg. Kurvajó. Még a koreográfia sincs ellenünkre, ahhoz képest, hogy semmi nagy megváltás nem sül ki belőle. De ott van Priyanka Chopra, aki ahelyett, hogy item numberekben bénázik, itt végre megtalálja a számításait. Jól állt ez neki. Jobban. Ram Charan meg, hagyjuk is, nézzétek és meglátjátok. Aláz.     

u.i. nem hivatalos forrásból került ki, minden másodikat törlik, szóval szavatossági idő még ma, holnapra nem ígérem, hogy már elérhető lesz.   

0 Tovább

Kézi munka

Van több is az asiaobscura oldalon. Lapozzátok, nézegessétek, patent.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek