Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Riv csak koverizál

Mindig is irigyeltem az ilyet. Most ezt a csávót, aki csak odaül 1 szál gitárral, töri a nyelvet, de basszus elénekli akkor is azokat a bw zenéket, amiket annyira imád - most 2012-ből. Mindezt úgy, hogy a dalokra simán rá lehet ismerni (akusztik), van is hangja hozzá azért, meg közbe gitározni sem az internetről tanult a gyerek. Mit mondjak még, maradok, persze, hogy feliratkoztam, ennyi. Ti is tegyétek meg, vagy csak egyszerűen nyomjatok rá, hogy legyen igazam, mert megmondtam, hogy fasza.      

0 Tovább

She's hot

Írta az a csávó, aki pont véletlenül, hogyisne, abba az étterembe ment kajolni, ahova Bipasha Basu bw színésznő. De ez semmi, folytatja twitteren, mert még jól közel is ültek egymáshoz. Mégpedig egymás mögötti asztaloknál foglaltak helyet, amit nem lehetett ennyiben hagyni. Tudta ő is, hogy ilyen lehetőséget csak a hülye nem aknáz ki, tehát gyorsan spottolta is magát Bipashaval, aki szerinte élőben sokkal, sokkal szebb. Mi hiszünk neki nagyon, de irigykedünk is, csak azt még jobban. 

0 Tovább

Hindi Films - 2012

Valaki mesápolta a szerinte legjobbakat, azokat amikért odavolt 2012-ben. Szép. A lista is, meg a kivitelezése is.

Miközbe néztem, azért irigykedtem picit, hogy ilyen Shahid, Peddlerseket de jó volna látni idehaza is már.   

0 Tovább

All Sound Made With Voice | Ek Main Aur Ekk Tu Title Song

Ja, hogy acapella. Egy bw filmzenével. És még közbe rohadt ömézing is. Ki érti ezt?

Komolyan gyerekek, innen üzenem, innen, ne hagyjátok abba, királyak vagytok na.  

0 Tovább

Az oroszoktól azerig, Sharukh 47 lett

Ennyi. Öregszik. Fiatalodni már ő se fog. Lassan jöhetnek a nagypapás szerepek. Lassan. De addig még egy Don 3 biztosan leforog. Meg csomó romantikus, limonádé, maszala. Jaj belegondolni is szörnyű, mennyi jó filmje lesz még! És mennyi elvakult, elvetemült rajongója is van közbe, akik tényleg odamennek a Mannat házához köszönteni, nem akármi gyerekek. Ez az SRK POWER, ilyen hol van máshol?

Mi azonban most olyan két videót hoztunk a szülcsinapcsi alkalmából (nem, nem azt, ahol felvágja a tortát Anushkaval, aki aztán majd megeszi előle), amikkel aztán boldogot, és még annál is boldogabbat kívánuk a king of B'woodnak, ami nem made in india, hanem más országból érkezett, csak erre napra készített fanmade anyag. Az egyik orosz, a másik azeri. De mindkettőben táncolnak, és közös mindannyiukban, hogy Shah Rukh Khan mozit már láttak, nem is egyet. Hello a csapatban. Szintén zenész. Az azeri különösen rendben van. Készültek is rá gondolom. Jöjjön is ez akkor először, alant meg az orosz srk crazinesség bizonyítéka, az se kutya. 


0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek