Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanny Re

Valaki írja erre: 'weird but great'. Szóval, akinek ez nem talált (a trailer után), úgy sehogy, az lehet már a filmben se fogja megtalálni a számításait.

Mert úgy néz ki, hogy Homi visszanyúlt picit a Being Cyrus időkre. Amikor még nem akart minden áron mainstreambe betörni, ahogy azt a Cocktaillel tette. Hanem különcködni, de jó értelemben. Mathias Duplessy zenéje ennek is szól. Meg erről. Ez a Fanny Re.

Ami izé nem vall szégyent, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ettől hangosak a napjaim mostanság (azt a dörgések és viharok elveszik). Számomra sokkal inkább a karakterek a vonzóak, már-már csábítanak a mozikba bele, befele. Miattuk elsősorban. A dal csak mögötte kullog. Ami szépen fogalmazva igényli a hangulatot, a rákészülést, meg a jól szituált beütésre való hajlamot. Ha ez viszont mind megvan, akkor jöhet a reeeeeeee. 

0 Tovább

Finding Fanny trailer

"I don't want to die."

Van, akinek nem a sztálingrádi küldetés élete álma és célja egyben, hanem hogy megtalálja azt a személyt, akit szeretett, akkor és most és örökké. Persze kimondani egy szint, a következőre ugorni már annál nehezebb dió. Kvázi felkeresni, megtalálni sok-sok év után, ami azért Indián belül is egy több ismeretlenes egyenlettel felérő vállalkozás.

Még szerencse, hogy ebben a roadmovieban (is) a nemes cél mögé állnak páran, összesen négyen, és segítik a beteljesülést. Autót adnak, partnerek, csacsognak, miközben azért a saját életükkel is el vannak. Az egyik a szerelmet, a másik a szenvedélyt a harmadik meg a valami mást keresi még az életben. Amit talán pont az utazás alatt talál meg jól magának.

Homi Adajania filmjével amúgy csak egy baj van, hogy szeptemberre van betáblázva. Amikor a Finding Fanny tipikusan az,

 ami a nyárra született. 

Ahogy anno a ZNMD is ráérzett erre már. Ettől a kis szépséghibától eltekintve viszont kötelező útitárs leszek, akár a csomagtartóban is elhelyezkedve. Mert ez az előzetes még az 1/4-ét sem mutatta meg annak, ami ebből a filmből várható. Elképzelni is elképzelhetetlen hova lyukadunk ki majd a legvégén. De még közbe se. Hát még az elején mi várható. *fingers crossed*

Frappáns karakterek. Szép Goa. Egy Ranveer Singh. Igen, ő is ott van. És ahogy bekerült, már az külön felhívás a keringőre, a megnézésre. Mert olyan metahumor, amiből ha még kikerül vagy 10, akkor már megérte Fanny nyomába eredni.

Remélem is, hogy valamennyire kikacsint, még, többet, ennél is. És ilyenkor még az sem tántorít el, hogy bizony full angol nyelven is vetítik majd a mozit. Lásd az indiaiak máris pipák. Mi nem. Viszont fesztiválfilm még lehet belőle ennek okán, sanszos.  

0 Tovább

Finding answers

A holnapi napon debütáló Finding Fanny előzetest csak és csakis azt tudja meleg szívvel ajánlani, aki már látta. És minden elfogultság nélkül az, aki még szerepel is a filmben. A főfőszínészek, mindegyikük. Na itt pontosan ez történik. Bár eladni nem adják, viszont nem is kell. Csak a szokásos válaszokat puffogtatják, ami ilyenkor megy, és te is meg én is mondanánk amúgy. Habár az igazság az, hogy nem is ettől lett érdekes ez a videó, hanem abban, ami mögötte van. A környezettől, a hangulatától, azoktól a ruháktól, tehát egyszóval a csomagolástól. Tökjó. Már most be vagyok zsongva és el vagyok csábulva. What the hell. 

0 Tovább

Finding Fanny poszter

Ez kész. Már a poszterrel megvettek. Remélem mindenki kap külön egyet karaktere szerint, és akkor jól tele lehet burkolni vele a falat majd. A cím pedig annyiban szorul kimagyarázásra, hogy a korábbi Finding Fanny Ferndandezt leváltották, lecserélték meg levágtak belőle. Ami által rövidebb és sokkal frapánsabb lett az új title, jobban is bejön így:

 Finding Fanny 

0 Tovább

Jövő héten FFF trailer

Mert talán nem nyilatkoztattam még ki, és kürtöltem világgá, meg adtam jól érthetően mindenki tudtára, hogy/de Homi Adajania új rendezését, a Finding Fanny Fernandest az év egyik legvártabb filmjeként tartom számon. Hiszen a Being Cyrus és a Cocktail c. alkotások készítője idén is a moziba tart. Arjun Kapoor, Deepika Padukone, Naseeruddin Shah, Dimple Kapadia és Pankaj Kapur kíséretében. A történet elvileg valami road trip lesz, de majd hamarosan kiderül mi, miért, kinek, hogyan, honnan, hova is pontosan. Mert jövő hét közepén előzetes. Omájgád. Addig meg egy kép Arjunról, hogy így fog kinézni. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek