Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ungli poszter

A trailer elé.

Amúgy Rensil D'Silva mozijáról van szó, cím és tárgyszavakban: a Dharma támogatásában, nem kis nevekkel a castjában, korrupció vezérfonalon pörögve. Többit majd. A plakát meg a jobbik rossz. A másikat ki se mertem tenni.  

0 Tovább

The Shaukeens poszter

Egy jó COA film mindig jöhet. Bár, hogy ebbe a képbe miként illik bele a Tere Bin Laden rendezőjének új projektje, az még nem tiszta. Pláne úgy, és azok után, hogy a sztori három öregebb tagról szól, akik bangkokba mennek rosszba sántikálni.

 És remake. 

Az 1982-es Basu Chatterjee féle Shaukeensnek a feldolgozása, kettőezertizenégyesítése. A főbb szerepekben ott lesz: Anupam Kher, Piyush Mishra, Annu Kapoor, Lisa Haydon és Akshay Kumar. A bemutató november hetedikéig várat még magára. Itt meg a poszter, amin van mit nézni. Falraféleveleség. De a music castért tessék inkább az aljára lapozni, mert nagyon ráflesselnek, az nem kérdés. 

0 Tovább

a harmadik pk poszter

Csak nézem és nézem, közbe meg halványlila dunsztom sincs, hogy majd mire megy ki a játék, hova fog kifutni, vezetni ez majd Rajkumar Hirani módra. Mindegyik poszter más-más, így próbáld belőni valahova a filmet, hogy mégis mi merre hány fok majd. Váróska.

0 Tovább

Kill Dill poszterek

Cikkeztünk már párat Shaad Ali új filmjéről, amit majd november közepén mutatnak be. Akkor még csak forgatási képek szállingóztak be hozzánk, de most, most, most már egyre közeledve a premierhez (hah) kaptunk nem egy, nem kettő, hanem három darab posztert. Külön-külön-külön egyet a főszereplőkkel. A karakterplakátok Parieneetinek, Ranveernak, és Alinak szólnak. Sárgában, zöldben és kékben. #willkillfor

1 Tovább

3 hét múlva lesz csak igazán nagy bang bang

A Knight and Day remaket ha szóval nem is, de plakáttal megpróbálják eladni. Jóllehet bw kompatibilis trailert még mindig nem láttunk belőle, de talán az is befut a közeljövőben. Még van idő azért addig. *fingers crossed*

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek