Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baby

Ez lesz a címe tehát Neeraj Pandey új filmjének, amit a következő év huszonharmadik napján fog elstartolni a mozikban. A főszerepben Akshay Kumarral, akivel már tavaly a Special Chabbisban is együtt dolgozott. Most itt a poszter hozzá, korábban meg a nepáli forgatásról adtunk róla képkontentet.

0 Tovább

PK poszter. A második.

Lehet nyugodtan idekukkantani, mert jelentjük Aamir Khan felöltözött, az első után. Amolyan falra vele plakát ez már. Ebbe senki nem szólhat bele. Sőt, Aamir lenyilatkozta, hogy ez csak kezdet. Mert elszabadul a plakátkampány, és a végén a PK minimum 10 poszterrel bír majd. Én meg kereshetem a helyet, hogy hova fér el mind az összes. Egy fal nem elég. Szemrevaló is. 

0 Tovább

HNY poszterek

Mindjárt három, mert az egy kevesebb betű. És snasz is. Arról nem beszélve, hogy dübörög a Happy New Year MARKETING. Welcome drink, korty. A baj viszont az, hogy hiába van ennyi (és még), mert egyiket se vizionálom a falon, hogy jól nézne ki ott és vele. De lehet ez a trailer rákfenéje, hogy már semmi szépet és jót nem tudok mondani róla, Farah Khan filmjével kacsolatosan...

0 Tovább

De hiszen ezen Aamir tök pucér!

És akkor igaza volt azoknak, akik már hetekkel ezelőtt megszelőztették, hogy egy ilyesmi plakátra van kilátás Rajkumar Hirani (lásd 3 Idiots) új filmjét illetően. Be is jött, tessék nagy szemekkel rácsodálkozni. Merész! Aamir Khan ruhástul, messze mindentől, valahol a sivatagban, egy vasúti vágányon feszítve, tranzisztoros rádióval a kezében (még jó hogy) mutatkozik meg. Falra vele! (NOT)

Lehet akármit mondani, vagy szólni rá, prot-kontrát mindent elvisel ez a poszter, de hogy marketingnek tökéletes, az tény. Mert most már tényleg nem értünk semmit. Alien lesz belőle, vagy csak elmentek otthonról neki. Kérdőjel.

Rajkumar Hirani azért tartogatt meglepetéseket bőven a majdnem nálunk is forgatott PK-re. Jó karácsonyi ajándék lesz, de egyelőre megelégszünk egy előzetessel is, csak jönne már, hogy akkor most mégis mi van?

0 Tovább

Tamanchey poszter

Gengszterek, erőszak, bűnözés meg egy Richa Chadda és egy Nikhil Dwived. Rendezi Navneet Behal, bemutató szeptember 19-én. Tavaly meg tavalyelőtt meg azelőtt is volt hasonló, mindig próbálnak életet lehelni ebbe a gengszteres szerelmi műfajba, ami sikerül is valamilyen szinten, hiszen él és virul, ergó létezik, lásd Tamanchey, csak sajnos ez a minőség rovására megy.

Meg a színészek sem a krémből jönnek, és akkor tudom, hogy Richat nagy tehetségnek gondolják, kapott is díjat a GOW debütálás miatt, de annak is van vagy már két éve. A Fukrey és a Shorts is abból a szemontból jó választás volt tőle, hogy nem ment át túlzottan mainstreambe, ehhez persze megkeresések is kellenek. A Tamanchey már lehet valami más kezdete. De annyira nem lássunk be előre, mert ki tudja. Egyelőre poszter, az van.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek