Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kick poszter

Még 3 nap! Már lehet fogadni, hogy a Kicknek hány nap kell a 100 crore-hoz, vagy hogy első nap majd mennyi embert ránt magával. Annyi szent, hogy a Jai Hot elfelejthetjük, mert Salman most tér vissza igazán. És ha már bet, akkor legyen first day olyan 35 crore alsó hangon. Sanszos, az emberek ki vannak éhezve rá.  

0 Tovább

Khoobsurat poszter

A második már rövid időn belül. És igazából az előzőhöz képest csak annyit változott a felállás, hogy plusz egy fővel lett gazdagabb, minden más ugyanaz, ahogy azt már láthattuk. Hiszen arcnélküli Sonam mellé kaptunk egy arcnélküli Fawad Khant, aki partenere lesz ebben a Disneys remakeban. 

0 Tovább

Mary Kom poszter

Priyanka Chopra az új Farhan Akhtar. Aki ezzel a filmmel csak és csakis a filmfarre pályázhat. Azért is készült. Meg na jó azért, hogy igaz történet alapján feldolgozza és bemutassa a legutóbbi olimpián érmet szerzett indiai bokszolónő életét s pályafutását. Ergó PeeCee nagy fába vágta, de most vagy soha. Itt aztán kiderülhet, hogy van e benne több, mint amit láttunk eddig tőle. Elvileg énekelni is fog, azt suttogják, szeptember elején erre is fény derül. Előtte még egy poszter, hogy ilyen a boksz.  

0 Tovább

Khoobsurat poszter

Igen, az ott egy Disney logó. És igen, ez egy bw film akar lenni. Mitöbb remake, az azonos című 80-asnak. A főszerepben Sonam Kapoor, a cím Khoobsurat, bemutatója az iskola kezdés után pár nappal várható. A plakát pedig még tetszetős is lenne... hármat találhatsz, olyan mesés az egész, nem mondod.    

0 Tovább

Finding answers

A holnapi napon debütáló Finding Fanny előzetest csak és csakis azt tudja meleg szívvel ajánlani, aki már látta. És minden elfogultság nélkül az, aki még szerepel is a filmben. A főfőszínészek, mindegyikük. Na itt pontosan ez történik. Bár eladni nem adják, viszont nem is kell. Csak a szokásos válaszokat puffogtatják, ami ilyenkor megy, és te is meg én is mondanánk amúgy. Habár az igazság az, hogy nem is ettől lett érdekes ez a videó, hanem abban, ami mögötte van. A környezettől, a hangulatától, azoktól a ruháktól, tehát egyszóval a csomagolástól. Tökjó. Már most be vagyok zsongva és el vagyok csábulva. What the hell. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek