Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zid poszter

Hiába tart bw most ott, ahol tart, azért továbbra sem utolsó szempont egy feltörekvő színésznek, hogy legközelebbi rokona közül egy a filmiparban ismert legyen. A belterjesség, a családiasság, a rokoni szál, a kapcsolatok még mindig az elsők, aki erre adja a fejét az jobb ha már a kezdet kezfetén beleszületik oda, ahova kell, és után már ezerszázalék esélye lesz egy debütre biztos. Na Barbie Handanak is megvan a maga szerencséje, hiszen PeeCee hátszélországán felkapaszkodva novemberben már első filmjét mutatják be, oldalán Karanvir Sharmaval, és Vivek Agnihotri rendezésében. Ez lesz a Zid. Meg a poszter.

“Come play with fire”

0 Tovább

Action Jackson poszter

Prabhudeva jön, lát. És győz is? Ez nem lehetne kérdés, de Ajay miatt nekem az. Ha most nem szeretem meg, akkor soha. A poszter még túl hideg.  

0 Tovább

"Does this ring a bell ??? TEVAR."

Ezzel a kevesebb mint 140 karakterrel vezette fel Arjun Kapoor jövő év elején érkező filmjének posztereit. A majdnem az idén bemutatott Tevarban ő lesz az új bw Mahesh Babu helytartója, aki már ezt egyszer megcsinálta előtte, csak telugu nyelven Okkadu címmel. 

0 Tovább

Van az a fal

Ahova ez a poszter helyet követel majd magának. A Happy Ending már megnyert magának, bár a rendezők is tettek róla, hogy ez így legyen. Lássuk a trailert...

0 Tovább

A cím kötelez

Ma már tudjuk, hogy a Bang Bang több mint szépen hozott a kasszáknál, az emberek megkajálták rendesen. Mi a tanulság? Az, hogy bwba még mindig megéri feldolgozásra ráfeküdni. A pénz beszél. Itt meg egy poszter neki. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek