Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bangistaan mozgó poszter

Ami minden szép és jót Riteish magára vett az Ek Villain kapcsán, mármint kritikusok egybehangzó ***** véleményére alapozva, azt a Humshakals egy pillanat alatt leadta. so sad. De szerencsére itt van és jön az új esély, a Bangistaan ahol egy vígjátékban Pulkit Samrat oldalán még szépíthet rövid időn belül. A filmet Karan Anshuman rendezi, és olyan nem kicsi nevek állnak a projekt mögött, mint Ritesh Sidhwani és Farhan Akhtar. Támogatják majd ez biztos, de talán nem kell, mert ez a poszter a tanú rá, hogy ez valami egészen elborultnak, akarom mondani bombasztikusnak ígérkezik.     

0 Tovább

We are Dil Dhadakne Do #vol2

Ők tehát.

Zoya Akhtar meg jóarc, hogy így kezdi el pötyögtetni a DDD-t, hogy szeressük meg érezzük. Hiszen most tényleg érezzük meg szeretjük. És ha engem kérdeztek, nincs is már olyan messze a 2015 júni 5. Amúgy a másik plakát, ennek a fordított verziója, háttal, amikor még azon totyogtunk, hogy ki kicsoda azon, na az talán még ennél is jobban nézett ki, az inkább falra vele faktor. De ez se csúnya így.

0 Tovább

Mardaani poszter

Mert Rani továbbra sem cicózik. A Mardaani legújabb poszterén is példázza, hogy őt se abból a lányt a szomszédból faragták, ha ki kell menni főnőkőt játszani a térre, hisz a rosszfiúk megint valami rosszba ütik és sütik a fejüket. Ebből a projektből tényleg nem az érdekel, hogy mit hoznak ki, mert az emberkereskedelem, rablás előttünk nap mint nap, mint hír, Indiából, hanem, hogy Rani mennyire és hogyan transzformálódik át helyi police badassba, meg adja az ellennek. Na ezért lesz ez frenetikus. Habár moziba nem igen látom, magamat, amint éppen ezt nézem. A film még csak-csak, elfér simán.

0 Tovább

Khoobsurat poszter

Ha nem lenne ott a Disney felirat, ez akkor se tagadhatná le, hogy kitől készült. Mesemesemeseőrülteknek. Az meg csak ráadás, hogy bw keze is benne van, ergó a Khoobsurat a két út kereszteződésének gyermekének hivatalos bizonyítéka lehet és lesz is. A trailert már hoztuk, jóféle is volt, nem zárkozom el tőle, habár ez a plakát egy centi helyet nem fog kitenni a falamon...

0 Tovább

:DDD

Mert Zoya Akhtar tud élni. Akarom mondani rendezni. Legújabb filmje kevesebb mint egy év múlva fut be a mozikba, de egy posztert azért már most seringelt velünk, hogy azt látva telesírjam az internetet vele, meg száni legyek, hogy

 olyan messze van, mikor fogom ezt látni. Mikor???? 

Amúgy meg nézzük újra a ZNMD-t addig. Nyárklasszikus, amilyen majd ez is lesz, mérget ehetünk és vehetünk rá.

Tippelni még tessék csak, hogy ki van a képen? A kutya nem ér, azt én is tudom. A színészek közül lesz itt Priyanka, Anushka, Ranveer, Farhan, Anil, Shefali. Talán ők is azok. De még Rahul Bose is cameozik, s Zarina Wathabról se feledkezzünk el. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek