Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Saif & Homi coorporation harmadszorra

A Being Cyrus és a Cocktail sikerén felocsúdva Homi Adajania (aki jelenleg azon van, hogy a Finding Fannyt adja el a közönségnek, bemutató szeptemberben) úgy vélte, hogy egy új és közös munka Saif Ali Khannal nem lenne indokolatlan buatság. Ezért aztán bekopogtatott a színészhez és megkérdezte tőle, mi lenne ha. Ő meg, hát nem kellett sokat mondani, vagy kétszer, vagy győzködni, mert persze egyből rápörgött, ki ne tenné, megértjük. Aztán most már azon van, hogy nyugtat mindenkit, ez nem olyan lesz, mint a Humshakals, hiába vígjátéknak készül. Idézzük: 

 It's a comedy, but different from Humshakals. 

Meg azt is mondta, vagy inkább úgy szebb, hogy nem olyan unfunny, mint az idei komédiakiller mozi volt. Amiről hát sokat mi sem beszéltünk, de jobb is ez így. Miután Bipasha az egészet tokkal-vonóval kerülte, meg az anyját nem merte a moziba rá elküldeni, inkább a DDLJ-t nézd meg 5432x, azután Saif akadt ki csöppet, hogy ez tényleg fos lett. Amire aztán jött a replika a készítők részéről... de egy a lényeg, ennyi karaktert se ért meg úgy igazán az a film.

És inkább focus erre, ahogy Meera mondta a Cocktailban (<3). Cím még nincs, meg heroine se, csak annyit árultak el, hogy novemberben kezdik el forgatni, Ausztráliában.

0 Tovább

A következő részben: Nikhil Advani

Ha valakinek eddig bármilyen kételye is volt, most hátradőlhet, hiszen a rendező úr új filmje teljesen sínen van.

Miután már Imran Khannal letárgyalta a férfi főszerepet és oda is adta neki nagy szeretettel, mindjárt a női partner felkutatásába vetette magát, azaz A heroinet kellett megtalálnia Nikhilnek a színész mellé.

Ami valljuk be, soha se de nem egy könnyű házi feladat. Viszont neki sikerült még ezt is kötelezővé tenni, azzal, hogy Kangana Ranauttal erősített ezen a poszton. Ami már azért is prémium döntés, a jodi önmagában, hiszen ez a két színészt így never ever még nem láthattuk egymás oldalán főszerepekben feszíteni.

Mellettük a hírek szerint még Ileana D' Cruz is része lesz a mozinak. Ami a Katti Batti címet viseli majd, és egy lávsztori lesz #yolo. 

0 Tovább

Karan Johar doesn't want to work with me!

Amikor először olvastam a hírt, rögtön a KWK azon epizódja ugrott be, ahol Salman volt a vendég, éppen ez volt a téma, és tette szóvá a színész, hogy hát Karan nem akar vele dolgozni. Közbe meg aláírt másokkal, pl. Ranbirral, hashtag nincsigazság, mert mindent elvesz tőle. Anno még egy poszt erejéig gifelve is összefoglaltuk. Haláli.

Most viszont fordult a kocka, vagy történt valami a tér-idő kontinuumban, zavart érzek az erőben, hisz a legújabb hírek szerint, amik eléggé igazak, maga a színész comingoutolt, arról szólnak, hogy bizony teljesül az álma, minden kívánsága, mert Karan egyik hamarosan készülő filmjében, a Shuddhiban a főszerepet zsákolta be, vagy el Hrithik Roshan elől. Amit majdnem mi is készpénznek vettünk, aztán boom. Ezek után már az sem biztos, hogy Kareena lesz a partnernő. Bár egyelőre whocares, amikor based on true story, fogjuk és ízlelgessük, tegyük el meg magunkat vele:

 SALMAN KHAN SZEREPELNI FOG HAMAROSAN EGY KARAN JOHAR FILMBEN!!!!  

0 Tovább

2015 Eid: Bajrangi Bhaijaan

Aki szerette az Ek Tha Tigert, azért. Aki meg szerette a Bodyguardot, az azért is írja fel magának, hogy jövőre ha egy Salman Khan filmet kell majd megnézni, akkor az a Bajrangi Bhaijaan legyen. Amit Kabir Khan készít (ETT), és a hírek szerint nem Katrina Kaif, hanem Kareena Kapoor (Bodyguard) lesz a partnernője Salmannak, itt, és ebben a moziban. Mondjuk ez elég jó hír. Hiszen Jacqueline, Sonam Kapoor se olyan, akit minden hétköznapi bw filmben lát és látott mellette az indiai, ahogy Kareenaval is akkor már 4 éve szerepeltek együtt on screen jodiként. A filmet novemberben kezdik majd forgatni, először Indiában. Meglássuk. 

0 Tovább

Egy indiai Warriort valaki?

Valaki azt írja erre, hogy az első bw remake all time, aminek van értelme. Mert most jött a hír, hogy a 2011-es Warrior indiai, hindi nyelvű feldolgozására van egy egész sanszos kilátás a távoli jövőben. Egyelőre még a rendező neve se 100 százalék, de jelen pillanatban úgy fest, hogy Karan Malhotra, az Agneepath rendezője viszi végül el, és nem Punit Malhotra lesz belőle. A főfőszínészek pedig Siddharth Malhotra (Tom Hardy szerepét bírnák rá) és Akshay Kumar jodiban vonulnának ki a csatatérre, a ketrecbe be. Ami nem lenne rossz, bár jó se. Kicsit fura felállás is, de bwban minden megtörténhet. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek