A Being Cyrus és a Cocktail sikerén felocsúdva Homi Adajania (aki jelenleg azon van, hogy a Finding Fannyt adja el a közönségnek, bemutató szeptemberben) úgy vélte, hogy egy új és közös munka Saif Ali Khannal nem lenne indokolatlan buatság. Ezért aztán bekopogtatott a színészhez és megkérdezte tőle, mi lenne ha. Ő meg, hát nem kellett sokat mondani, vagy kétszer, vagy győzködni, mert persze egyből rápörgött, ki ne tenné, megértjük. Aztán most már azon van, hogy nyugtat mindenkit, ez nem olyan lesz, mint a Humshakals, hiába vígjátéknak készül. Idézzük: 

 It's a comedy, but different from Humshakals. 

Meg azt is mondta, vagy inkább úgy szebb, hogy nem olyan unfunny, mint az idei komédiakiller mozi volt. Amiről hát sokat mi sem beszéltünk, de jobb is ez így. Miután Bipasha az egészet tokkal-vonóval kerülte, meg az anyját nem merte a moziba rá elküldeni, inkább a DDLJ-t nézd meg 5432x, azután Saif akadt ki csöppet, hogy ez tényleg fos lett. Amire aztán jött a replika a készítők részéről... de egy a lényeg, ennyi karaktert se ért meg úgy igazán az a film.

És inkább focus erre, ahogy Meera mondta a Cocktailban (<3). Cím még nincs, meg heroine se, csak annyit árultak el, hogy novemberben kezdik el forgatni, Ausztráliában.